Secret dezvăluit la Acces Direct: de ce a ajuns Vulpița de urgență la spital. Viorel a rupt tăcerea

Secret dezvăluit la Acces Direct: de ce a ajuns Vulpița de urgență la spital. Viorel a rupt tăcerea
Recent, presa scria că Vulpița a lui Viorel a ajuns de urgență la spital. În urmă cu câteva zile, Viorel a vorbit despre nașterea celui de-al doilea copil și a spus de ce a ajuns Vulpița la spital.

După ce a ajuns la spital în urmă cu doar câteva zile, mulți s-au întrebat dacă Vulpița de la Acces Direct a născut. Viorel Stegaru însă a vorbit la Acces Direct despre Vulpița și a spus de ce a ajuns aceasta de urgență la spital. Veronica Stegaru, zisă Vulpița, a rămas însărcinată anul trecut cu cel de-al doilea copil. După ce au devenit „vedete”, cei doi soți au avut un parcurs deosebit. La un moment dat au vrut să se multe la București, apoi au ajuns în casa unui telespectator fan al lor, tot din zona Moldovei, dar în final au decis să revină în Blăgeștiul natal. 

De ce a ajuns Vulpița la spital. Nu a născut, mai are puțin 

Viorel Stegaru, soțul acesteia, dezvăluit secretul. El a mărturisit la Acces Direct că momentan băiețelul lor nu s-a născut și că au mai rămas câteva zile până când Vulpița va ajunge la maternitate. El a precizat că aceasta a avut o problemă de sănătate și acesta a fost motivul pentru care a trebuit să meargă la spital. „Nu a născut. Deci eu am luat-o marți din spital și a zis doctorul că mai duce o săptămână jumătate, poate și două.”, a spus Viorel Stegaru la Acces Direct.

Marți, Veronica Stegaru a fost externată din spital și se simte bine. E posibil să nască în aproximativ o săptămână sau chiar două, din spusele medicilor ginecologi. Termenul pe care îl are Vulpița pentru a naște este 19 mai. Motivul pentru care a ajuns la spital și era în pericol să nască prematur este efortul pe care l-a făcut Vulpița. Se pare că deși mai are puțin până naște, Veronica nu a stat locului și a muncit în gospodărie.

Radu Rotaru și Doina Stina, cei doi reporteri de la Acces Direct și prieteni ai cuplului Veronica și Viorel Stegaru, au declarat că deși la început părinții au spus ca îl vor numi pe băiețelul lor Radu, iată că aceștia se pare că s-au răzgândit. Doina Stina a declarat că ea deja a pregătit hăinuțele pentru cel mic, personalizate cu numele pe care Viorel și Veronica au spus că îl va avea acesta, însă ei își doresc acum ca pe băiețelul lor să-l cheme Daniel, ca pe nașul care îl va boteza. Cuplul de nași sunt din sat și prieteni cu Vulpița și Viorel.

Foto: Facebook

Moștenire pe linie paternă. Care e afecțiunea de care suferă fiul lui Dan Capatos

Recomandarile noastre