Amna, din nou la spital. Ce a pățit artista de data aceasta

Amna, din nou la spital. Ce a pățit artista de data aceasta
Amna a dispărut din mediul online pentru o perioadă și fanii au început să își facă griji. Artista a revenit cu un story în care a povestit ce se întâmplă în viața ei.

Amna, din nou la spital. Amna a venit cu un anunț recent că este din nou internată în spital și povestește ce s-a întâmplat. În ultima perioadă artista vizitează foarte des medicii, pentru că în urmă cu două luni cântăreața a fost la spital din cauza că avea dureri insuportabile la nivelul bilei. Cântăreața a observat că avea probleme cu fierea înainte de a participa la cunoscutul show Survivor România.

Și acum din nou este la spital. De data asta se confruntă cu o altă problemă. Artista pe pagina sa de Instagram a recunoscut că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, iar acum se află internată în spital și urmează un tratament stabilit de medici. Este afectată și uimită de faptul că s-a îmbolnăvit, pentru că a încercat să respecte fiecare recomandație pentru a evita infectarea.

Amna, din nou la spital

Amna a făcut primele declarații pe Instagram după ce a văzut că o mulțime de urmăritorii își fac griji pentru artistă în comentarii și privat. Menționează că a venit și timpul ei să se infecteze cu cest virus. De asemenea, recomandă ca toți oamenii să poarte măști și să aibă grijă de sănătatea lor.

”Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc. ”, a povestit Amna pe pagina sa de Instagram.

Cântăreața este la spital și primește cele mai bune îngrijiri medicale. Iar fanii îi doresc însănătoșire grabnică și să revină cât mai repede pe rețelele de socializare cu un nou conținut. Până atunci vedeta respectă cu strictețe recomandările medicilor și are mai mare grijă de sănătatea sa.

Amna, pe numele Cristina Andreea Mușat, în vârstă de 37 de ani a devenit cunoscută datorită hitului “Tell Me Why” realizat în colaborare cu Tom Boxer. Piesa „Arme” i-a adus un mare succes în lumea muzicală, pentru că a colaborat cu What’s UP. De asemenea, vedeta are o piesă împreună cu Adda, „Fără aer”, care într-un timp foarte scurt a devenit hit.

Foto

Instagram

Cum arăta Antonia când era un copil? Imaginii rare care demonstrează că Maya seamănă leit cu artista

Recomandarile noastre