Cum arăta Antonia când era un copil? Imaginii rare care demonstrează că Maya seamănă leit cu artista

Cum arăta Antonia când era un copil? Imaginii rare care demonstrează că Maya seamănă leit cu artista
Antonia reușește să arate mereu extrem de frumoasă și atrăgătoare când apare în public sau pe rețelele de socializare. Era la fel de frumoasă și când era un copil mic ?

Cum arăta Antonia când era un copil? Antonia este cunoscută datorită carierei de model și pieselor care o fac tot mai populară în fiecare an. Este o femeie care știe să cucerească inima oamenilor prin muzică. Acest lucru este demonstrat prin faptul că are o mulțime de urmăritori pe pagina sa de Instagram și prin faptul că la concerte adună mii de oamenii.

Copilăria ei nu a fost una foarte ușoară, pentru că la vârsta de 5 ani părinții ei au hotărât să plece în SUA. Artista a încercat să se adapteze și să accepte noua realitate. Fiind adolescentă a fost nevoită singură să obțină niște bănuți, întrucât părinții nu o mai puteau susține financiar.

Cum arăta Antonia când era un copil?

Astfel, a intrat în lumea modei și această experiență a ajutat-o să își facă niște bani, dar și să înțeleagă ce îi palce mai mult. În fotografia din stânga putem observa cum arăta Antonia în copilărie. O fată cu zâmbetul pe buze, plină de entuziasm și cu o privire jucăușă.

În fotografia din dreapta este Maya, care seamănă leit cu Antonia. Maya este primul copil pe care l-a adus pe lume în urma unei căsătorii cu Vicenzo Castellano, primul soț. Divorțul celor doi a trecut foarte anevoios, pentru că nu se puteau înțelege la cine va rămâne fetița.

Cu toate că a născut trei copii, Antonia își păstrează un corp bine sculptat și este considerată cea mai frumoasă femeie din România. Exercițiile la sala de sport și alimentația sănătoasă o ajută să își mențină formele, chiar dacă a născut trei copii.

Antonia nu neagă că și-a făcut operație la sâni. După trei nașteri pieptul nu mai avea o formă frumoasă, din acest motiv, și-a mărit sănii. Artista a menționat pe pagina sa de Instagram că după operație s-a simțit foarte bine și nu are nici o problemă de sănătate.

”Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, “Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!” povestește Antonia pe Instagram.

Foto

Instagram

Boris Johnson anunță testare în masă în Marea Britanie. Vrea să facă ce în România nu se face