Acest bărbat pretinde că este un călător în timp din anul 6491. Detectorul de minciuni arată că spune adevărul

Acest bărbat pretinde că este un călător în timp din anul 6491. Detectorul de minciuni arată că spune adevărul
Potrivit informațiilor oferite de mirror.co.uk, se numește James Oliver și a susținut că este un călător în timp din anul 6491. Cum nimeni nu l-a crezut, a fost supus detectorului de minciuni.

Surprinzător, detectorul de minciuni spune că nu a mințit. Iată povestea incredibilă a bărbatului, călător în timp din anul 6491.

În anul 2018, un călător în timp a susținut că a fost blocat pentru că i s-a stricat mașina timpului ar fi trecut un test cu detectorul de minciuni. Bărbatul a declarat că se afla într-o misiune  și nu putea ajunge acasă la familia și prietenii săi. Site-ul paranormal de pe YouTube ApexTV l-a supus atunci la un test cu detectorul de minciuni și susține că a trecut toate întrebările.

Fața îi este încețoșată, iar accentul său este unul gros „de Birmingham,” ca al unui american sau australian, și are un ușor zâmbet. „Anii tăi sunt diferiți de ai mei. Acolo de unde sunt eu, anii sunt mai lungi. Planeta mea este mai departe de soare decât a voastră, așa că durează mai mult să ne deplasăm.

Dar avem matematicieni talentați care lucrează pentru a ne calcula anii noștri în funcție de cei ai altor civilizații”, a spus călătorul, care părea mai uman decât pământenii. După ce a terminat de vorbit, pe ecran a apărut cuvântul adevărat peste înregistrarea video. N-a mințit…

I-a avertizat pe pământeni să limiteze emisiile de carbon

Omul care a venit din viitor le-a mai spus celor prezenți că încălzirea globală se va înrăutăți și că planeta pământ se va încălzi și le-a dat și un sfat: să limiteze emisiile de carbon.

Călătorul care vine din anul 6491. Foto: mirror.co.uk

Dar și că în viitor toată lumea va avea propriul sistem de inteligență artificială numit Siri, care va recunoaște utilizatorii după voce.

„În fiecare zi descoperim în mod constant noi planete și galaxii. În cea mai mare parte nu reprezintă nimic. Uneori, dai lovitura și găsești viață inteligentă pe ele. Găsești noi planete, noi sisteme ecologice. Există o mulțime de planete mai inteligente decât oamenii”, a mai spus omul din viitor.

„Definiția extraterestrului este ceva din afara acestei lumi, așa că, din punct de vedere tehnic, mă întâlnesc cu unul chiar acum”

Planetele sunt controlate de o umbrelă de oficiali aleși, asemănătoare cu Națiunile Unite, dar toate au încă un anumit control independent. Când a fost întrebat dacă au existat lupte între oameni și extratereștri, el a adăugat: „Nu pot… Au existat unele conflicte, dar majoritatea au fost puse sub control de către federație foarte repede. Federația este acolo ca o navă de menținere a păcii”.

El pretinde că lucrează pentru o agenție de cercetare extraterestră, specializată în istoria și cultura rasei umane. Dacă a întâlnit vreodată vreun extraterestru? De mai multe ori, atunci când este acasă. „Personal? De mai multe ori. Definiția extraterestrului este ceva din afara acestei lumi, așa că, din punct de vedere tehnic, mă întâlnesc cu unul chiar acum. Am făcut-o, ocazional. Dar singurul moment în care îi întâlnesc este atunci când sunt acasă”, a mai spus călătorul.

Foto: mirror.co.uk

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre