Călătorie de lux pe șine cu cele mai apreciate trenuri din lume

Călătorie de lux pe șine cu cele mai apreciate trenuri din lume
Glasul roților de tren nu se va pierde niciodată, ba mai mult în ultima perioadă poate fi ascultat în liniște în timpul unei călătorii de lux pe șine. Care sunt cele mai cunoscute și apreciate trenuri din lume.

Ați dori să faceți o călătorie care să vă rămână în suflet, într-unele din cele mai faimoase trenuri care există în lume?

Călătorie de lux pe șine cu cele mai apreciate trenuri din lume

V-ați gândit vreodată cum ar fi să vă petreceți vacanțele într-un tren super luxos, dotat cu cabină de duș, ghizi turistici și mâncăruri incredibil de gustoase dar și de scumpe? Unul dintre incredibilele trenuri cu care puteți avea astfel de senzații tari este express-ul trans-siberian „The Golden Eagle”.

Acesta circulă pe cea mai lungă cale ferată continuă care leagă Moscova de Vladivostok, oraş rusesc aflat la graniţa cu China şi Coreea de Nord. Acest drum care are nu mai puțin de 11.000 de kilometri se face în două săptămâni. Timp în care călătorii au parte de tot felul de servicii incluse în preț, chiar și medicale dar și excursii.

Cât privește banii care trebuie scoși din buzunar sunt pe măsura condițiilor oferite. Adică nu mai puțin de 15.000 de dolari de persoană. De asemenea, pasagerii pot să opteze și pentru o călătorie mai scurtă, de doar o săptămână, între Moskova şi Beijing cu opriri la Samarkand, Almaty sau Bukhara.

Cu The Rocky Mountaineer parcurgeți cele mai frumoase trasee montane doar în timpul zilei

O călătorie cu spirit de aventură presărată cu amintiri de neuitat se poate face cu faimosul tren „Rocky Mountaineer”. Acesta pune la dispoziţia pasagerilor călătorii pe rute canadiene, cea mai importantă fiind cea care leagă Calgary de Vancouver.

Prețul unei călătorii variază între 2.827 dolari pentru două persoane, până la 5.552 dolari pentru compartimente în întregime din sticlă. Prețul include și cazarea în Kamloop. Asta pentru că trenul care parcurge trasee montane spectaculoase o face doar în timpul zilei, noaptea pasagerii înnoptând în frumoasele hoteluri din Kamloop.

Sursă foto: www.luxurytrainclub.com

Recomandarile noastre