Căldura mare. Final de iulie cu temperaturi de foc

Căldura mare. Final de iulie cu temperaturi de foc
Patru săptămâni de foc. Asta au anunțat meteorologii că se va întâmpla. Unde vor fi temperaturile de foc.

În intervalul 26 iulie – 23 august, românii vor avea parte de o vară fierbinte. Ce au anunțat meteorologii.

Căldura mare. Final de iulie cu temperaturi de foc

Cine vrea să-și ia concediu acum, are posibilitatea să se bucure de o vacanță de vis. Dar și toridă, pentru că meteorologii anunță nu mai puțin de patru săptămâni fierbinți. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sud și în vest. Nu vor lipsi nici precipitațiile, dar va ploua mai ales în nordul țării.

Cum va fi ultima săptămână din iulie

Meteorologii spun că în perioada cuprinsă între 26.07.2021 – 2.08.2021 valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade. Și asta în toată țara. Dar cel mai mult vor trebui să aibă grijă locuitorii din sud-vestul țării. Dar tot în această perioadă, ploile se vor ivi mai ales în partea de nord-vest a României.

Temperaturi normale în prima săptămână a lunii august

În săptămâna cuprinsă între 2.08.2021-9.08.2021, situația va fi sub control, iar temperaturile medii ale aerului vor fi normale pentru acest interval, în toate regiunile. Potrivit specialiștilor, va ploua în schimb mult mai mult în nord și nord-est, precizează specialiștii. Nici săptămâna dintre 9.08.2021-15.08.2021 nu va fi cu mult diferită.

În această perioadă, temperatura medie a aerului va avea valori normale în toată țara. Apropiat de cel normal pentru acest interval va fi și regimul pluviometric. Puțin mai ridicate vor fi temperaturile în perioada cuprinsă între 16.08.2021 – 23.08.2021, când mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă.

Sursă foto: antena 3

 

Recomandarile noastre