Călin Geambașu și tatăl său, Petre Geambașu ies la rampă cu tot felul de lucruri urâte din viața lor. De ce caută scandalul?

Călin Geambașu și tatăl său, Petre Geambașu ies la rampă cu tot felul de lucruri urâte din viața lor. De ce caută scandalul?
„De Crăciun fii mai bun”, e un motto care ne urmărește în perioada aceasta. De sărbători, familiile se reunesc, prietenii se împacă, totul e scufundat în armonie. Sunt însă și fapte peste care nu se poate trece. în familia Geambașu.

În familia muzicienilor Geambașu sunt fapte de neiertat pe care tatăl, Petre Geambașu i le-a făcut fiului său. Sunt bărbați în toată firea, amândoi. Seniorul, 78 de ani, muzician recunoscut și apreciat, e tatăl solistului, producătorului și compozitorului Călin Geambașu, 45 de ani.

Compozitorul a mărturisit că nu are de gând să șteargă cu buretele certurile cu părinții și nu va uita niciodată lucrurile rele, grave și urâte pe care tatăl lui i le-a făcut, de-a lungul anilor.

Nu va exista iertare în familia Geambașu

Călin și Petre Geambașu au rupt orice relație, din cauza unor neînțelegeri în familie. În prezent nu își vorbesc, sunt la cuțite. Într-un interviu mai vechi, Călin, fiul lui Petre Geambașu a rememorat amintiri cumplite din copilărie. Tatăl său îl punea să mănânce pe capacul de WC, îl bătea cu furtunul sau îl obliga să își arunce jucăriile la gunoi, drept pedeapsă.

„El îmi dădea cadouri mereu, nu doar de Crăciun. Nu pot deloc să mă plâng de acest aspect. Însă, când am mai crescut, i-am spus că viața și sărbătorile nu sunt despre cadouri. Brăduțul îl am de 20 de ani și are o poveste foarte frumoasă”, a spus Călin Geambașu pentru Impact.ro.

Acum Călin Geambașu a dezvăluit că nu are de gând să facă pace cu cel care i-a dat viață și i-a făcut copilăria grea, totodată.

„Fiindcă eu pun preț pe autenticitate și pe  sentimente curate, nu cred în împăcări de tip heirup, la date fixe, ci doar în cele consolidate, care au la bază acțiuni temeinice, oneste și bună purtare constantă. Nu trăim doar de sărbători. Ce se întâmplă între sărbători contează cu adevărat. Anul are 365 de zile, timp suficient cât oamenii s ă fie buni unii cu alții și să se sprijine reciproc, atât cât pot”, a declarat Călin Geambașu, pentru același site.

Acuzații grave din partea seniorului Geambașu, la televizor

În urmă cu câteva luni, Petre Geambașu și-a acuzat fiul că ar fi vrut să-și incendieze mama, fără însă a prezenta vreo dovadă în acest sens. Călin Geambașu i-a dat replica, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1: „Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită… am ieșit împreună, la noi acasă. Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante, apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo”.

De ce caută scandalul cei din familia Geambașu? Pentru publicitate, fie ea și negativă? Sau pentru că, din când în când fiul își amintește de tată, și invers?