Cândva, pe Andreea Bănică și Alex Velea i-a legat o casă. Apoi lucrurile au luat-o razna. Exclusivitate

Cândva, pe Andreea Bănică și Alex Velea i-a legat o casă. Apoi lucrurile au luat-o razna. Exclusivitate
Cu 14-15 ani în urmă, Andreea Bănică era bună prietenă cu Alex Velea. Lucian Mitrea, soțul Andreei, l-a ajutat pe Velea ca impresar, când era la început de carieră solo.

Toată lumea știe acum că cei trei s-au certat cu mulți ani în urmă și că nu-și mai vorbesc. Când s-a aflat de ruptură, motivul sau motivele nu au fost prea clare. Cearta a fost pusă pe seama faptului că Alex Velea a divorțat de Ana Maria Mircea, la nunta cărora, în 2010, Andreea Bănică și Lucian Mitrea le-au fost nași.

Cândva, pe Andreea Bănică și Alex Velea i-a legat o strânsă prietenie

Prietenia a fost foarte strânsă și s-a spus în acele momente că nașii ar fi încercat să-l convingă pe artist să nu-și părăsească nevasta cu care era căsătorit de trei ani. Aceasta suferea cumplit pentru că Velea se îndrăgostise teribil de Antonia și nu se mai înțelegea cu el.

Mult mai târziu, s-a aflat, din surse aparținând showbiz-ului, că cearta dintre Alex Velea și cuplul Andreea-Lucian nu a avut la bază doar discuțiile legate de divorț, ci și niște bani. Din 2013, când s-a produs divorțul dintre Alex și Ana, Andreea Bănică a mai păstrat o perioadă legătura cu Alex, semn că nu separarea soților Velea a fost adevăratul motiv. Și nici doar cel despre care, recent, Andreea Bănică a vorbit la un post tv.

 Andreea Bănică: „Sunt o grămadă de dedesubturi între noi ca familie”

Andreea Bănică este o femeie de nota 10. Și-a construit cu tenacitatea o carieră artistică, și-a consolidat dragostea printr-o căsătorie cu iubitul din adolescență, Lucian, și împreună au doi copii. O fată și un băiat, acum în pragul adolescenței. Cuplul a avut mereu succes în showbiz, ani întregi au fost în top. Lucian Mitrea impresariază mulți artiști, din toate categoriile. Le-a mers bine și le merge și mai bine, mai pe scurt.

Recent, Andreea Bănică a fost invitată la Antena Stars unde a fost descusută despre viața ei. A vorbit și despre  motivul care a dus la ruptura dintre ea și bărbatul Antoniei.

Andreea Bănică

Cu mult bun simț, Andreea nu a vrut să dea toate amănuntele despre ce s-a întâmplat în urmă cu 8-9 ani.

„Noi am fost nașii lui de cununie. Am intrat în biserică cu Alex Velea și cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc. Sunt o grămadă de dedesubturi între noi ca familie. Nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut”.

Alex Velea e cameleonic
Alex Velea

A recunoscut, însă, că banii au fost motivul, de acolo a pornit conflictul care a dus la încheierea prieteniei. „Ca familie, noi l-am ajutat pe Alex de câte ori a avut nevoie și n-a avut nevoie doar o dată, ci de foarte multe ori. Am fost prieteni buni. Este vorba despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună. Deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă”, a spus artista.

Unul dintre „dedesupturile” despărțirii a fost un apartament

Puțin știu că, după ce i-au cununat pe Alex și Ana, nașii le-au dat apartamentul lor de două camere, din Nerva Traian, deoarece își construiau o casă în afara Bucureștiului. Andreea și Lucian erau deja părinții unei fetițe, iar locuința din bloc devenise neîncăpătoare. Vroiau să vândă apartamentul, iar Alex și Ana au convenit să-l ia ei, să dea o sumă de bani, cât își permiteau la vremea aceea, și să plătească ratele în continuare.

Doar că, la un an-maxim doi după mutare, soții Velea se despart. Se pare că nașii și finii nu reușiseră să finalizeze actele tranzacției. Și ratele s-au tot transformat în restanțe. Suma a devenit din ce în ce mai mare, iar în final ea a trebuit să fie achitată de Andreea și Lucian. Ca să nu mai vorbim de disperarea asociației de proprietari, care tot înregistra sumele de la întreținere, neachitate de Velea, și mai suna din când în când la un ziar ca să-l reclame pe artist!

 

Recomandarile noastre