Alex Velea a cerut-o de nevastă de față cu Zanni. Au curs lacrimi

Alex Velea a cerut-o de nevastă de față cu Zanni. Au curs lacrimi
După nouă ani, Antonia și-a văzut visul cu ochii. Bărbatul vieții, Alex Velea, i-a făcut cea mai frumoasă surpriză.

Alex Velea și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare. Cântărețul a filmat momentul care va rămâne veșnic în sufletul celor doi.

Alex Velea a cerut-o de nevastă de față cu Zanni. Au curs lacrimi

Alex Velea e mai îndrăgostit ca niciodată. Artistul a îngenuncheat în fața iubitei sale, Antonia și i-a pus marea întrebare, apoi a scos inelul din buzunar. Totul a fost filmat și publicat pe canalul de YouTube al viitorilor miri. Antonia a trăit cel mai frumos moment al vieții și cei doi și-au jurat iubire veșnică. Momentul s-a desfășurat în prezența lui Zanni, care a asistat emoționat la cererea în căsătorie.

„Ea a crezut că facem doar un podcast”

“De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul. Am vrut s-o fac atunci când am inaugurat casa. Am vrut s-o cer înainte să plec la Asia Expres. Când m-am întors a început pandemia. În pandemie eram tot timpul cu ea, ea e foarte atentă la tot și nu am reușit să-i fac surpriză.

De data aceasta am reușit s-o surprind. M-am emoționat și n-am putut să-i zic mai multe cuvinte. Ea a crezut că facem doar un podcast. Nu se aștepta, a crezut că e o glumă. S-a emoționat și ea, am lăcrimat, amândoi, am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică. Zanni a fost de față!

Nici el nu a știut! Nu am vrut să zic nimănui! “, a declarat Alex Velea, la emisiunea lui Dan Capatos. Cât privește nunta, cei doi nu au stabilit o dată exactă, din cauza pandemiei. “Nunta mi-ar plăcea să fie intimă, sa vedem când va fi, să se termine pandemia asta. Am vrea să fie cu porumbei, cu flori, ceva special. Noi nu suntem nici vaccinați”, a mărturisit cântărețul.

Sursă foto: click

 

 

Recomandarile noastre