Oana Roman a făcut-o de oaie. Iar Zăvoranca a taxat-o grav, fără menajamente

Oana Roman a făcut-o de oaie. Iar Zăvoranca a taxat-o grav, fără menajamente
Oana Roman și-a șocat fanii. Nimeni nu s-a așteptat ca vedeta să facă un asemenea gest.

Incredibil, dar adevărat. Ce a postat Oana Roman pe contul său de socializare e pur și simplu incredibil.

Oana Roman a făcut-o de oaie. Internauții au rămas fără cuvinte

Oana Roman i-a lăsat de data asta pe toți fără cuvinte. În timp ce le arăta prietenilor săi de pe online ce rochie urma să poarte la un eveniment, neprevăzutul și-a întins aripa.

Și, junele Marius a apărut în toată splendoarea lui, așa cum l-a lăsat mama natură. Oana nu s-a panicat, ba din contră a zâmbit și a acoperit goliciunea viitorului soț cu o parte a rochiei.

Internauții au reacționat destul de dur. Inclusiv Oana Zăvoaranu a găsit motiv să o taxeze din nou pe tiza ei cu care s-a judecat și în instanță. Zăvo a scris pe Instagram: „Băi omule, cum e posibil așa ceva. Opriți Pământul, eu cobor…Eu cred că nu mai aveți nevoie de nimic altceva mai concludent că lumea o ia razna și că P își bate la propriu joc de VOI GÂȘTELE decât poza asta”.

Nu se căsătorește civil

Cu puțin timp în urmă, Oana Roman a anunțat că va face o nouă încercare și se va căsători cu Marius Elisei. Este vorba de o ceremonie de reînnoire a jurămintelor, pentru că deocamdată bruneta nu aduce în discuție să mai spună da în fața ofițerului Stării Civile. „Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin deocamdată.

În septembrie e ziua lui, vom face o petrecere, vom merge la biserică doar pentru a face o ceremonie de reînoire de jurăminte, deoarece noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, n-am făcut o slujbă de dezlegare. Vom face o petrecere pentru a celebra acest eveniment și ziua lui de naștere”,  a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Cine l-a deranjat pe Elisei

Nimeni nu știe dacă din cauza postării cu el gol sau din alte motive, dar Marius Elisei a fost cam deranjat de comentariile unora. El a încercat să fie cât mai delicat pe Instagram, însă s-a văzut că ceva nu i-a convenit. „Weekend minunat sa aveti…..si lăsați răutatea că nu ajută la nimic. Vă pup”, a spus partenerul Oanei Roman.

În urma acestor critici, protagoniștii au șters poza de pe pagina de socializare.

Sursă foto: cancan, instagram

 

Recomandarile noastre