Oana Roman, muză pentru Marius Elisei. I-a scris versuri de dragoste

Oana Roman, muză pentru Marius Elisei. I-a scris versuri de dragoste
Ciorba reîncălzită se pare că are un gust mult mai bun. Cel puțin, așa au demonstrat până acum Oana Roman și Marius Elisei.

De când s-au împăcat, Marius Elisei pare topit după Oana Roman și nu știe ce să facă ca să o impresioneze.

Oana Roman, muză pentru Marius Elisei. I-a scris versuri de dragoste

Iubirea lor e din zi în zi mai mare, lucru demonstrat de tot ceea ce face Marius Elisei pentru Oana Roman. Cei doi o țin dintr-o distracție în alta, ba chiar s-au fotografiat împreună într-un cadru de vis. Se pare că după ce au divorțat cei doi au realizat ce înseamnă cu adevărat unul pentru celălalt și au înțeles că în viață iubești doar o dată.

Cum o răsfață Marius Elisei

Marius și Oana au fost într-o altă minivacanță, unde el a tratat-o ca pe o adevărată prințesă. Demonstrând că ar fi în stare de orice sacrificiu pentru fericirea ei și a fetiței lor, Isa. Ba chiar i-a scris și versuri fiicei lui Petre Roman. Un lucru care pe Oana a sensibilizat-o la maxim.

„Dansăm și în belșug și când nu sunt parale”

”Dansăm și când este sărbătoare / Dansăm și la sărbătoare / Dansăm și acasă și peste tot / Dansăm și în belșug și când nu sunt parale / Pentru că ne iubim așa cum suntem”, a încercat un poem romanticul Marius Elisei pe pagina sa de Instagram.

Oana a decis să intre pe mâna chirurgului estetician

Cu doar câteva zile în urmă, Oana Roman a spus că este decisă să se lase pe mâna chirurgului estetician. Ea își va face o intervenție la nivelul abdomenului inferior, pentru a îndepărta excesul de grăsime, dar și de piele. „Complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie.

În rest, eu complexe n-am avut”, a mărturisit vedeta pe contul său de Instagram. Oana a slăbit mult în ultima perioadă și, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, a spus și ce stil de viață are acum. Ea mănâncă doar în decursul a opt ore, „orice, dar nu oricât”. Restul de 16 ore din cursul unei zi face repaos alimentar.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre