Nu mai e nici o îndoială. Alex Velea e un bărbat curajos

Nu mai e nici o îndoială. Alex Velea e un bărbat curajos
Veste șoc în showbizz-ul românesc. Alex Velea n-a mai putut aștepta și a făcut pasul cel mare.

Anul acesta se poartă veștile bune. Ce a făcut Alex Velea cu puțin timp în urmă. Nu se aștepta nimeni la asta în acest moment.

Nu mai e nici o îndoială. Alex Velea e un bărbat curajos

2021 e, fără doar și poate, sezonul nunților. A venit și rândul lui Alex Velea să o facă fericită pe cea mai importantă femeie din viața sa. Cu puțin timp în urmă, acesta i-a dat inelul de logodnă Antoniei și a cerut-o de soție. Bineînțeles, un inel scump, cu multe pietre prețioase. Vedeta nu s-a putut abține și a postat pe Instagram o fotografie în care Antonia radiază de fericire. „A zis “Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!”, a scris Alex Velea pe pagina sa de Instagram.

Care au fost începuturile relației

Ce-i drept, la început relația lor nu a fost doar lapte și miere, însă dragostea imensă care și-o poartă unul altuia i-a unit. Și iată că au ajuns unde și-au dorit. „Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea.

Că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea.

Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a mărturisit Alex Velea, la Xtra Night Show. În ceea ce privește data nunții, cei doi nu s-au hotărât încă, din cauza pandemiei.

Smiley, mesaj în ziua logodnei

Vedetele au dat năvală cu mesajele de felicitări, iar printre aceștia s-a aflat și fostul prieten al lui Velea, Smiley.  „Dragoste și bucurie”, le-a urat cântărețul. Cei doi au avut o relație strânsă cu ani în urmă, dar, din motive necunoscute, fiecare a luat-o pe drumul său.

„Alex este cel care a decis acest lucru. Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă. Nu a existat o ceartă între el și Smiley, pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon. Nici măcar nu se mai duce să tragă piese la Hahaha Production, casa de discuri a lui Smiley. Deși doar cu ei a lucrat încă de când s-a lansat pe piață”, au declarat sursele, pentru stiridinlume.ro.

Sursă foto: instagram, cancan

Recomandarile noastre