Cântăreața Sinead O’Connor, la un pas de moarte. A cincea tentativă de sinucidere și intervenția Poliției

Cântăreața Sinead O’Connor, la un pas de moarte. A cincea tentativă de sinucidere și intervenția Poliției
Cântăreața irlandeză Sinead O’Connor, care ți-a pierdut fiul în urmă cu câteva zile, a recurs, încă o dată, la sinucidere. Acum se află în spital.

 În anul 1990 a lansat hitul „Nothing Compares 2 U“, rasă în cap. Apoi viața ei a luat o turnură dramatică, iar artista a șocat de multe ori. A avut patru soți, a trecut la Islamism, a vrut să se sinucidă. Ieri și-a înmormântat fiul de 17 ani care s-a sinucis, după ce a dispărut de acasă. Acum altă veste zguduitoare a venit despre ea.

Sinead O’Connor a fost internată în spital după ce a postat pe Twitter mesaje îngrozitoare care sugerau că plănuia să își ia viața ca să-l „urmeze” pe fiul ei Shane, după ce acesta a fost găsit mort.

Cântăreața tulburată, în vârstă de 55 de ani, le-a spus fanilor, joi după-amiază, că se află împreună „cu polițiști acum, în drum spre spital”. Trecuse doar o oră de când discutase cu fanii ei de pe Twitter despre moarte și dorința ei de a pleca după fiul ei.

A cincea tentativă de sinucidere, anunțată fanilor

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiești fără el”, a spus ea despre Shane, în vârstă de 17 ani, al cărui cadavru a fost găsit pe 7 ianuarie. Era la o zi distanță după ce băiatul a dispărut dintr-un spital irlandez. Aici trebuia să fie supravegheat ca să nu-și ia viața.

„Am rămas doar pentru el. Și acum a plecat”, a scris vedeta „Nothing Compares 2 U”.

În starea ei de dezamăgire, Sinead O’Connor s-a învinuit pentru moartea fiului ei, spunând că este un „monstru”. Un monstru care și-a înstrăinat familia și nu „merita să trăiască”, relatează New York Post, ediția online.

Intervenția salvatoare. „Spitalul va ajuta un timp…”

Cineva a sesizat Poliția că artista e pe punctul de a se sinucide, iar un echipaj de ajutor a fost trimis acasă la ea.

„Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane al meu și fără ceilalți copii. Nu merit să trăiesc. Este vina mea și doar a mea! Sunt un eșec de când m-am născut. Nu e vina părinților mei sau a copiilor mei. Dumnezeu m-a făcut așa greșit. Așa că mă trimite înapoi, să găsesc singura persoană de pe acest pământ care m-a iubit cu adevărat”, a scris ea despre fiul ei.

Ea a reluat firul discuției o oră mai târziu, asigurându-i pe fanii alarmați că se îndrepta spre spital.

„Îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să spun asta… Îmi pare rău că am supărat pe toată lumea”, a spus ea despre tweeturile ei anterioare.

„Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul va ajuta un timp”, a spus ea. Ceea ce lasă loc interpretării că va mai încerca la un moment dat.

Sinead O’Connor mai are trei copii

Cântăreața a împărțit custodia lui Shane cu cântărețul popular irlandez Donal Lunny. Ea a fost căsătorită de patru ori și are alți trei copii, Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio, potrivit rapoartelor.

Era vedetă internațională după ce, în 1990, a cântat rasă în cap piesa „Nothing Compares 2 U“, care a devenit imediat hit mondial.

De ani de zile, artista s-a izolat de lume, dar este prezentă pe rețelele de socializare. Sinead Oși-a schimbat numele în Shuhada’ Davitt în 2018 și a trecut la Islamism.

Recomandarile noastre