Cara Delevigne devine pe zi ce trece tot mai bogată. Iată secretul celui mai bogat model din Marea Britanie

Cara Delevigne devine pe zi ce trece tot mai bogată. Iată secretul celui mai bogat model din Marea Britanie
Considerată, de la debut, „noua revelatie din lumea modei”, Cara Delevigne este cel mai bogat model din Marea Britanie, de mai mulți ani. Tânăra de 29 de ani a știut ce să facă cu banii câștigați din prezentările de modă. Averea ei este estimată la 100 de milioane de lire sterline. Aproape 10 milioane le-a făcut fără să miște un deget.

Pe numele său complet Cara Jocelyn Delevingne, aceasta este fotomodel, actriță și cântăreață. Ea a semnat un contract cu Storm Model Management în 2009. În 2012 și 2014, Delevingne a câștigat premiul „Modelul anului” din partea British Fashion Awards și a apărut în show-uri pentru case ca Burberry, Mulberry, Dolce & Gabbana și Jason Wu. De atunci contractele s-au ținut lanț de ea, iar sumele încasate au fost fabuloase.

Zilele trecute, Cara Delevigne a fost surpinsă petrecând până dimineața, cu o sticlă de prosecco în mână. Relaxată pentru faptul că este, de câțiva ani, cel mai bine plătit model din Marea Britanie, Cara  adoră petrecerile. Cele mai recente fotografii surprinse de paparazzi la o petrecere din Manhattan spun totul despre relația blondinei cu alcoolul. Cara Delevingne s-a dezlănțuit la petrecerea Bilt Rewards x Wells Fargo Private Launch Event, organizată la One Vanderbilt.

Cara Delevigne și-a investit banii în proprietăți

Conform presei britanice numai valoarea proprietăților familiei Carei Delevingne crește cu 6,7 milioane de lire sterline, până la 42 de milioane de lire sterline, din cauza valorilor noi de pe piața imobiliară. Sfătuită de tatăl său, cunoscut dezvoltator imobiliar, super modelul și-a reinvestit banii câștigați în modă în proprietăți. Ea a cumpărat în principal case, a căror valoare, după pandemie, a ajuns să fie cu aproape 7 milioane de lire sterline mai mare.

Concret, proprietățile Carei Delevingne au înregistrat o creștere a valorii de la 35,3 milioane de lire sterline la aproape 42 de milioane de lire sterline de la sfârșitul lunii mai 2020 până în prezent, și asta fără ca modelul să facă ceva pentru acești bani în plus.

Cel mai bogat model din Marea Britanie, Cara, în vârstă de 29 de ani, este director la Harvey White Properties Ltd, companie pe care o deține alături de tatăl ei, Charles, și de cele două surori ale ei mai mari, Poppy și Chloe. Charles, în vârstă de 72 de ani, a estimat că portofoliul de proprietăți a crescut cu 5,06 milioane de lire sterline și au adăugat o altă proprietate în valoare de 1,6 milioane de lire sterline. Compania deține un imobil în Kensington West London, unde se află o serie de magazine de modă de lux.

Activele companiei, inclusiv proprietăți și alte investiții, se ridică acum la 45 de milioane de lire sterline, comparativ cu 38,2 milioane de lire sterline în anul precedent.

Cel mai bogat  model din Marea Britanie e și autor de succes

Compania a profitat însă de ajutorul acordat de stat pentru pierderi în timpul pandemiei, și a pretins până la 10.000 de lire sterline în decembrie 2020 și în ianuarie anul trecut, lucru care a iscat câteva controverse.  O sursă apropiată de Charles ar fi spus că acesta a susținut că „doar pentru că fica mea câștigă foarte multi bani din contracte, nu înseamnă că și compania are”.

Cara a câștigat 15,7 milioane de lire sterline în 2020, ceea ce a situat-o înaintea lui Kate Moss, la venituri din modelling. Ea era deja de un an mai devreme citată drept cel mai bine plătit model din Marea Britanie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Della Vite Prosecco (@della_vite)

Cu o averea estimată în prezent la 100 de milioane de lire sterline, Cara Delevingne este unul dintre cele mai apreciate modele. Ea provine dintr-o familie britanică bogată, a urmat şcoli private şi a crescut în preajma vedetelor. Nașa ei de botez este actriţa Joan Collins, iar Sarah Ferguson e prietenă apropiată a mamei sale.

Cu așa un CV, nimeni nu s-a mirat când Cara Delevigne a început sp scrie. Cartea ei „Miror, miror” este foarte bine vândută în multe țări.  În plus, împreună cu surorile sale, modelul îmbuteliază o linie de prosecco vegan, cu nume inspirat din numele lor de familie.

Sursa foto: Instagram