Oana Zăvoranu a dat vestea cea mare. Nimeni nu se așteaptă la o asemenea surpriză

Oana Zăvoranu a dat vestea cea mare. Nimeni nu se așteaptă la o asemenea surpriză
La 48 de ani, Oana Zăvoranu e pusă pe lucruri mari. Ea le-a spus internauților ce urmează să facă în perioada următoare.

Oana Zăvoranu își ține fanii la curent cu tot ce urmează să facă. Recent, aceasta i-a bucurat cu planurile pe care le are.

Oana Zăvoranu a dat vestea cea mare. Nimeni nu se așteaptă la o asemenea surpriză

Are o carieră de invidiat, o familie care o adoră și e iubită de toată România. Dar Oana Zăvoranu se lasă și vrea să facă din ce în ce mai multe lucruri. Recent, Querida și-a anunțat fanii că urmează să se apuce să scrie o carte despre viața ei. E un vis mai vechi care acum începe să se concretizeze și speră că va reuși să fie pe piață până în toamna anului viitor.

„Am vorbit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta”

„Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vorbit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta… Așa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toți”, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

„Sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta”

Dar nu e singura dorință a Oanei Zăvoranu, care s-a hotărât să meargă și mai departe și vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2024. „Să devin președintele țării. (…) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…)

Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”, a mai spus bruneta. Oare cum ar fi dacă Oana Zăvoranu chiar ar fi votată ca președinte al țării? Ce ar putea schimba vedeta? Toată lumea ar fi curioasă să afle…

Sursă foto: instagram