Oana Zăvoranu a fost la estetician și și-a făcut încă o schimbare șoc! Așa arată Querida acum. FOTO

Oana Zăvoranu a fost la estetician și și-a făcut încă o schimbare șoc! Așa arată Querida acum. FOTO
De când în viața a sa apărut o minune, Oana Zăvoranu nu-și mai încape în piele de fericire.

Recent, în familia Oanei Zăvoranu a intrat o superbă felină. Bruneta e extrem de încântată de noua achiziție, iar simpaticul motănel din rasa Albastru de Rusia, căruia Oana i-a pus numele Putin, trăiește ca-n Rai. Pentru că e îndrăgostită de blănos, Oana doarme cu el, ba chiar îi lasă și perna să se lăfăie în voie. Recent, Querida le-a arătat tuturor cât de mult se iubesc, iar din poză reiese că vedeta „și-a umblat” la buzele.

Ce-i drept, îi stă bine, așa că are încă un motiv de laudă.

Ce operații estetice și-a făcut Oana

Medicul Marek Vâlcu a dezvăluit cu ceva timp în urmă intervențiile estetice la care a apelat bruneta cu ani în urmă, operații pe care și le-a asumat la un moment dat bruneta. „În momentul în care a venit la mine, Oana era o fată frumușică, albă și extrem de simpatică. A vrut să își facă niște intervenții pentru că avea niște complexe la nivelul picioarelor.

Prima operație pe care i-am făcut-o a fost în trei etape: o liposucție la genunchi, o liposucție la coapse și apoi un transfer de grăsime la gambe. I-am îngroșat gambele care erau foarte subțiri. A doua operație a fost la șold. Oana era foarte deranjată de felul în care arăta, se considera grasă și a vrut neapărat să fie băț. M-am conformat și i-am scos grăsimea inestetică din șolduri.”, a povestit doctorul.

I-am pus fire în obraz

De asemenea, specialistul a mărturisit că a umblat și la fața vedetei, așa că arată perfect și nu se mai văd nopțile nedormite. „Pentru cei care nu știu, i-am făcut Oanei intervenții și la nivelul feței. A venit să îmi spună că nu e mulțumită de nimic și să îi fac ceva. I-am pus fire în obraz, un lifting cu fire, astfel că obrazul nu i-a mai căzut de la nopțile nedormite și de la alimentația haotică.

Nu a fost mulțumită numai de lifting, așa că i-am pus și botox la nivelul ochilor.”, a mai spus medicul, potrivit Spynews. Cu ceva timp în urmă, însăși bruneta a vorbit despre intervențiile pe care le-a avut la sâni. „Mi-am făcut a 9-a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă, și mi-a ieșit! (…)

Un corp armonios cu umerii svelți, talie de bun simț și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate.”, a declarat Oana.

Sursă foto: instagram