La 75 de ani, Sylvester Stallone e desfigurat din cauza operațiilor estetice

La 75 de ani, Sylvester Stallone e desfigurat din cauza operațiilor estetice
Numele lui a fost și va rămâne multă vreme pe buzele tuturor. La 75 de ani, încearcă să-și păstreze frumusețea de odinioară, dar Sylvester Stallone a cam exagerat cu operațiile estetice.  

A fost și va rămâne unul dintre cele mai interesante personaje, dar a trecut timpul și peste Sylvester Stallone. Iar el nu vrea să accepte asta.

La 75 de ani, Sylvester Stallone e desfigurat din cauza operațiilor estetice

Ziua de 6 iulie 2021 a fost una cu totul specială pentru Rambo. Acesta a împlinit 75 de ani și se menține în formă. Ce i-a dispărut însă aproape definitiv este zâmbetul care l-a făcut celebru. Și asta pentru că Rocky a cam exagerat cu operațiile estetice.

 

Sursele spun că intervențiile nu au ieșit mereu cum și-a dorit, de aceea Sylvester Stallone a preferat să-și lase barbă. De asemenea, se spune că actorul și-ar fi injectat mult prea mult pomeții, și-ar fi pus acid hialuronic în buze și ar fi făcut lifting la frunte. Ba chiar, la un moment dat s-a vorbit și despre faptul că ar fi apelat și la rinoplastie.

I-a călcat pe urme mamei sale

Ce-i drept, pasiunea pentru intervențiile chirurgicale la nivelul feței a luat-o de la mama sa, o altă legendă a Hollywood-ului, Jackie Stallone. Și ea a avut tot timpul grijă de felul în care arată, dovadă că a fost și prima femeie care a avut zilnic o emisiune de fitness.

De asemenea, Jackie a deschis o sală de sport dedicată exclusiv femeilor în anii 1950, denumită Barbarella’s. Jackie s-a stins din viață la 98 de ani și nu a ascuns niciodată faptul că a fost o împătimită a operațiilor estetice.

Sursă foto: sport.ro, libertatea pentru femei

Recomandarile noastre