Cardi B o ceartă pe Peppa Pig. Ce tâmpenii face fiica vedetei din cauza desenului animat

Cardi B o ceartă pe Peppa Pig. Ce tâmpenii face fiica vedetei din cauza desenului animat
Cardi B a adresat un mesaj către Peppa Pig în care a spus să „își numere zilele de glorie”, după ce fiica ei Kulture a stricat o pereche de cizme Ugg sărind în bălți.

Cântăreața s-a confruntat cu o întâmplare din desenul animat pentru copii, după ce fetița ei în vârstă de doi ani și-a distrus pantofii scumpi copiind celebrele scene de sărituri în baltă. 

Peppa Pig a învățat-o pe fiica lui Cardi B să țopăie în bălți

Desenul animat cu Peppa Pig este foarte popular în rândul copiilor din întreaga lume, în țări precum America, Australia, chiar și China.

Fiica lui Cardi B a urmărit desenul animat în Statele Unite, iar mama ei în vârstă de 28 de ani a rămas surprinsă când și-a dat seama că Kulture preluase obiceiul Peppei de a sări în bălți. Ea a scris un mesaj pe contul personal de Twitter adresat lui Peppa după ce scumpele cizme Ugg ale lui Kulture au fost distruse din cauza săriturilor în bălți.

„Copilul meu a urmărit-o pe Peppa Pig și acum, de fiecare dată când vede o băltoacă, vrea să sară în ea. Asta nu mă face atât de fericită! Fir-ar ele de ugg-uri! La naiba cu tine Peppa Pig, să îți numeri zilele de glorie!”, a scris Cardi B pe Twitter.

Relația dintre Cardi B și Offset

Artista a devenit mămică pentru prima dată în iulie 2018. Cardi B și Offset și-au anunțat logodna în octombrie 2017, dar s-au căsătorit în secret cu o lună mai devreme. Relația celor doi a fost o călătorie cu urcușuri și coborâșuri de când au devenit părinți. Ei au reaprins flacăra romantismului lor la ziua ei de naștere, când a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani. Rapperul i-a oferit soției sale un cadou mai special anul acesta și a făcut un gest romantic pentru a o recâștiga.

Decizia ei de a-și ierta soțul după ce a înșelat-o nu le-a picat prea bine fanilor. Cardi și-a susținut părerea și l-a apărat public pe soțul ei, Offset, pe rețelele de socializare.

„O grămadă de tineri de 15 ani care îmi spun cum să-mi trăiesc viața ca și cum ar fi mama mea, Ariana Grande sau ceva de genul. De parcă am venit de la Disney sau așa ceva. M-am săturat atât de mult ca oamenii să spună că trebuie să mă explic continuu. Nu mi-am pus divorțul acolo, un secretar de la curtea de justiție a pus asta acolo în caz de orice și mai ales pentru că oamenii pornesc zvonuri de genul: Oh, tipul ăsta are o fată însărcinată, o înșală. Trebuie să mă adresez …”, a spus Cardi B pe Instagram.

Alertă de… monolit. A mai apărut unul!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp