Cântăreața, în vârstă de 28 de ani, și-a schimbat părerea după ce a dorit inițial un divorț de soțul ei (cu care este căsătorită de trei ani) și de tatăl fiicei sale Kulture.

Iubirea învinge, iar Cardi B crede în mai mult ca orice

Iubirea învinge cu adevărat la final, întrucât celebrul cuplu din showbiz a decis să ofere relației lor o altă șansă. Cardi a depus documentele „fără prejudecăți”, ceea ce înseamnă că își păstrează dreptul de a solicita divorțul la o dată ulterioară. Un judecător nu a semnat încă ultimele documente ale actelor dintre Cardi B și Offset.

Cardi B și Offset au reaprins flacăra romantismului lor la ziua ei de naștere, când a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani. Rapperul i-a oferit soției sale un cadou mai special anul acesta și a făcut un gest romantic pentru a o recâștiga.

Cardi B și-a apărat soțul public

Decizia ei de a-și ierta soțul după ce a înșelat-o nu le-a picat prea bine fanilor. Cardi și-a susținut părerea și l-a apărat public pe soțul ei, Offset, pe rețelele de socializare.

„O grămadă de tineri de 15 ani care îmi spun cum să-mi trăiesc viața ca și cum ar fi mama mea, Ariana Grande sau ceva de genul. De parcă am venit de la Disney sau așa ceva. M-am săturat atât de mult ca oamenii să spună că trebuie să mă explic continuu. Nu mi-am pus divorțul acolo, un secretar de la curtea de justiție a pus asta acolo în caz de orice și mai ales pentru că oamenii pornesc zvonuri de genul: Oh, tipul ăsta are o fată însărcinată, o înșală. Trebuie să mă adresez …”, a spus Cardi B pe Instagram.

Un tablou cu oameni care poartă măști, despre care se spune că datează din 1994, face ravagii în pandemie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri