Cardi B vorbește despre rasism. Vedeta a fost „certată” pentru că s-a pozat cu genți de lux

Cardi B vorbește despre rasism. Vedeta a fost „certată” pentru că s-a pozat cu genți de lux
Cardi B a discutat un subiect mai sensibil (rasismul) într-o postare pe rețelele sociale. Unele persoane din mediul online susțineau că gențile Hermès Birkin își „pierduseră valoarea” și nu mai erau „exclusive” deoarece Cardi și City Girls le dețineau.

Într-un videoclip postat pe Instagram, Cardi a condamnat credința rasistă că femeile de culoare au „devalorizat” brandurile de lux, menționând că hip-hopul conduce tendințele modei și că propriile sale melodii au fost responsabile de creșteri semnificative ale vânzărilor.

„Am văzut acest tweet, corect. M-a avut pe mine și avea și alți rapperi de sex feminin. Vorbeau despre faptul că am putea să ne luăm Birkins din magazinul Hermés și spuneau și cum noi nu apreciem valoarea unui Hermés Birkin. Geanta adică. Și mi se pare foarte interesant această afirmație, pentru că, în primul rând, corect, cu siguranță aș putea să îmi iau orice geantă. De ce întrebați rapperii de sex feminin dacă ar putea să cumpere o geantă de la magazinul Hermés? Nu faceți asta și cu alte vedete albe. Deci, de ce trebuie să ne întrebați? Ce naiba? Te face să vrei să te lauzi și să spui: Știi cu cine vorbești? Dar nu, nici măcar nu voi duce discuția acolo”, a spus Cardi

Ce le-a transmis Cardi B răutăcioșilor

Ea a subliniat că piesele sale precum Bodak Yellow, care menționează pantofii Louboutins, și I Like It, care face referire la brandul Balenciaga, ambele au determinat creșteri masive ale vânzărilor pentru mărcile respective, ceea ce a făcut ca ea să devină fața campaniei de toamnă/iarnă 2020 a Balenciaga.

„Un alt lucru pe care l-am auzit este că urâcioșii de pe internet spun că noi nu le apreciem valoarea. La fel ca hip-hop-ul, începem tendințe. Când spuneți că devalorizăm rahatul, nu, de fapt îi adăugăm valoare. De ce atunci când o fată de culoare, de ce atunci când o fată hispanică are o geantă, trebuie să o puneți la îndoială?”, explică Cardi B.

Fotbalist celebru, devenit pasionat de o anume telenovelă. Află de ce

Recomandarile noastre