Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Sofia Vicoveanca are o traistă „fermecată”, dar și un ritual înainte de fiecare concert.

Care e ritualul fantasticei Sofia Vicoveanca înainte de fiecare spectacol. Ce poartă mereu în trăistuță

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Sofia Vicoveanca și-a pus sufletul pe tavă. Interpreta de muzică populară a declarat pentru toți românii că în trăistuța cu care e mereu asociată se găsesc întotdeauna agrafe pentru păr, farduri, o oglindă, dar și o bancnotă de 10 lei, care are o poveste uluitoare.

„Vă jur cât voi trăi, acești bani vor rămâne în trăistuța mea”

Potrivit marii cântărețe, cu ani în urmă, la un concert cu Rapsozii Botoșanilor, un bătrân i-a oferit 10 lei, să-și cumpere o ciocolată. Și-a amintit ce frumos i-a cântat vedeta la nunta fiicei sale… „În momentul ăla, m-am dus la domnul primar și l-am rugat să-mi dea microfonul și am spus așa.

”Oameni buni, uitați-vă, domnul mi-a adus 10 lei să-mi cumpăr o ciocolată. Cred că dumnealui are mai mare nevoie de banii ăștia decât mine. Dar vă jur cât voi trăi, acești bani vor rămâne în trăistuța mea. Și dovadă că sunt aici”, a spus, cu lacrimi în ochi, Sofia Vicoveanca.

Privește mereu chipul oamenilor

Cât privește ritualul înainte de fiecare concert, privighetoarea Bucovinei spune că mereu se uită la chipul oamenilor. Acesta e modul în care ea știe dacă e apreciată sau nu de spectatori. „La rândul meu sunt și eu spectatoare și mă las purtată de ce e pe scenă.

Dacă e de râs, râd, dacă e de plâns, plâng. Eu cântând, vreau cât de cât să mă bizui privindu-i … Nu fixez pe nimeni anume în sală. Dar să văd dacă ”l-am prins” sau se gândește ce mănâncă mâine, că-l simt. După poziția corpului, după cum privește, îl simt dacă îmi este alături”, a povestit Sofia Vicoveanca.

Regina Elisabeta II a schimbat băutura. Ține încă mult la plăcerile sale

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp