Carla Bruni nu-și mai încape în piele de mândrie: fiul ei îi calcă pe urme, pas cu pas. Nu e vorba de muzică

Carla Bruni nu-și mai încape în piele de mândrie: fiul ei îi calcă pe urme, pas cu pas. Nu e vorba de muzică
O afacere de familie pe podiumul de la Versace, așa poate fi supratitrat ceea ce s-a întâmplat chiar zilele trecute în capitala modei. Prezentarea colecției primăvară-vară 2023 la Săptămâna Modei de la Milano a fost un triumf al modelelor cu „pedigree”.

De la Anwar Hadid, fratele supermodelelor Gigi și Bella, la numeroșii copii ai modelelor iconice ale casei Medusa. Mark Jr, moștenitorul lui Mark Wanderloo și Mingus Lucien Reedus, juniorul Elenei Christensen, au defilat în curtea palatului din Via del Gesù, sediul istoric al casei, în timpul Săptămânii Modei de la Milano.

Pe podium a defilat și Aurelièn, fiul Carlei Bruni și al filosofului și scriitorului Raphaël Enthoven. „O afacere de familie’” a scris, mândră, mama Carla Bruni pe Instagram pentru a-și sărbători fiul cu care împarte mai mult decât o pasiune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Așa cum știți, pe lângă muzică, Carla Bruni a fost, ani la rând, celebru model. A defilat pentru cele mai mari case de modă din lume.

Donatella Versace a reunit tineri cu tradiție de modelling în familie

„Când lucrez, mă gândesc mereu la Generația Z și la entuziasmul lor de a reuni idei contradictorii. Pop-art întâlnește clasicismul: un contrast esențial pentru mine, unul care te face să gândești și te angajează”, explica Donatella Versace motivația pentru care, pentru show-ul S/S 2023, a adus pe podium o nouă generație de îmbrăcăminte masculină, perfect reprezentată de generația momentului, scrie Elle.com.

Apelul către Aurelién, fiul de 21 de ani al Carlei Bruni, a fost mai mult decât evident. „30 de ani între aceste două fotografii, fiul meu ieri pe podium pentru Versace și eu în 1992”, a scris doamna Sarkozi, postând pe Instagram un colaj cu o imagine a debutului pe podium al fiului său și una a sa, minunată și iconică, de la începutul anilor 1990, înainte de a-i mulțumi public Donatellei pentru crearea „unui suvenir de familie”.

În postarea următoare, fosta primă doamnă a Franței îi aduce un omagiu (și) prietenei sale Helena Christensen și fiului său Mingus Lucien Reedus, aflat în largul său pe podiumul casei de modă italiene. „O poveste de familie și prietenie, 30 de ani mai târziu, copiii noștri sunt cei care defilează pe podiumul de la Versace”, a mai a scris Carla Bruni, incluzând în postare pe fosta ei colegă de podium și pe fiul acesteia.

Mămică mândră (dar și bunică a Marisei Bruni Tedeschi), Carla Bruni nu are rețineri pe rețelele de socializare când vine vorba de cele două bijuterii ale sale: în ultimele zile a fost rândul micuței Giulia, care pare să fi moștenit pasiunea mamei sale pentru muzică, dar și pentru modă.

Cu ce ocupă fiul cel mare al Carlei Bruni

Aurélien, care va împlini peste câteva zile 21 de ani, este acum student la Universitatea Columbia. Logodit cu o colegă de clasă de origine turcă, Defne, tânărul urmează cursurile Facultății de Științe Politice a Universității din New York.

Pasionat de politică, așa cum o dovedesc studiile sale și videoclipurile postate pe canalul de youtube M – Gigantoraptor rea muzica în sânge. El a cântat în duet cu Carla în „Stand by Me” și a participat, la fel ca sora sa, la videoclipul din „Un grand amour”, în care se învârte într-un fel de vals cu bunica sa Marisa.

Sursa foto: Instagram