Carla’s Dreams a povestit despre ritualul pe care-l are când scrie o piesă. Iată ce poate face artistul

Carla’s Dreams a povestit despre ritualul pe care-l are când scrie o piesă. Iată ce poate face artistul
E unul dintre cele mai iubite personaje din showbizz-ul românesc și toată lumea vrea să știe cum arată Carla’s Dreams cu adevărat.

Carla’s Dreams nu se ascunde în spatele măștii, ba chiar a povestit cât de mult îl costă machiajul profesionist.

Carla’s Dreams a povestit despre ritualul pe care-l are când scrie o piesă. Iată ce poate face artistul

Invitat în podcast-ul lui Mihai Morar, Carla’s Dreams a vorbit despre lucruri cunoscute doar de apropiați. Cât cheltuie pentru machiajul său și al colegilor de trupă? O avere, dar merită tot efortul. „Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro”, a declarat artistul. De asemenea, artistul a spus și ritualul pe care-l are atunci când intră în studio și se apucă să facă o piesă nouă.

„Toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva”

„Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și, dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minim de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public”, s-a destăinuit vedeta.

„Anxietate au toți, numai că unii o pun în față ca să nu lucreze. Se numesc leneși”

Într-un interviu mai vechi, Carla’s Dreams susține că nu a fost afectat de pandemie. Iar despre artiștii care nu au făcut nici o piesă în această perioadă el are un singur cuvânt: leneși. „Terminați cu anxietatea asta odată! Asta este o scuză prostească. Anxietate au toți, numai că unii o pun în față ca să nu lucreze. Se numesc leneși. Auzi, anxietate! Eu depresie n-am avut, o duc mai bine decât alții.

Mă tem să nu mă bată fulgerul din cer să spun că totul e rău. La mine a fost ok. Mai rău a fost la alții și sper să-și revină cât mai curând pentru că noi, artiștii, suntem în ultimul rând și am pierdut mult în această perioadă. Am pierdut și mulți oameni din muzică. Au plecat mulți și nu cred că o să se mai întoarcă pentru că trebuie să mănânce, să aibă bani să supraviețuiască.

Asta este păcat pentru că sunt oameni buni. Eu sper totuși să poată să revină că pauza asta lungă poate să se transforme în una permanentă”, a spus cântărețul pentru Evenimentul zilei.