Carmen Chindriș, viața dincolo de Taraful Rutenilor și lumina reflectoarelor. Care e marea suferință a mamei artistei

Carmen Chindriș, viața dincolo de Taraful Rutenilor și lumina reflectoarelor. Care e marea suferință a mamei artistei
Are un șarm incredibil și o mare bucurie de a trăi. Ea e Carmen Chindriș, solista din Maramureș care a rupt Youtube-ul în două.

Le-a dat clasă multor altor artiști de renume, dar nu a uitat niciodată de unde a plecat. Carmen Chindriș, dezvăluiri de suflet.

Carmen Chindriș, viața dincolo de Taraful Rutenilor și lumina reflectoarelor

Când spui Carmen Chindriș, te gândești întotdeauna la bucurie și petrecere. Și-a început cariera când era doar un copil, însă succesul l-a cunoscut odată cu Taraful Rutenilor. Și de atunci cu greu reușește cineva să o mai întreacă. Însă Carmen și băieții din trupă au rămas oameni simpli, care fac totul cu sufletul.

Invitată în emisiunea lui Teo, Carmen a spus că până și deplasările din Maramureș în diferite zone ale țării preferă să le facă cu trenul. „Mergem și cu mașinile, dar și cu trenul. Pentru că, la cușetă e mai bine”, a spus cântăreața.

Mama a însoțit-o la toate concursurile muzicale

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Carmen și-a prezentat pentru prima dată mama. Mândră de fiica ei, aceasta și-a amintit momentele în care a însoțit-o la toate concursurile muzicale când era micuță. Iar acum, cea care i-a dat viață plânge de câte ori pleacă de acasă. Dar de bucurie. Pentru că fata ca a ei nu are nimeni. Și nu puține au fost momentele în care a adormit cu capul pe pernă și telefonul în mână.

„Era foarte ascultătoare, cuminte. Și am intrat și eu în jocul ei, și-n mintea ei, și am umblat cu ea peste tot, la concursuri, de la șase ani. Mă bucur pentru ea, deși plâng de câte ori pleacă de acasă, dar plâng de bucurie. (…) Când e plecată mai mult timp mă apucă dorul. Dorm cu capul pe pernă și cu telefonul în mână”, a declarat mama vedetei.

Ultima melodie a ei cu Taraful Rutenilor a fost lansată pe 2 decembrie, la Radio Zu.

Carmen face parte din categoria cântăreților cu studii, ea fiind absolventă a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secția Canto.

Sursă foto: fanatik, instagram