Carmen Harra, veste șocantă despre Florin Salam și Roxana Dobre. „Elementul temporal e în favoarea lui din toamnă și nu până în toamnă”

Carmen Harra, veste șocantă despre Florin Salam și Roxana Dobre. „Elementul temporal e în favoarea lui din toamnă și nu până în toamnă”
Celebra clarvăzătoare Carmen Harra i-a luat la puricat acum pe Florin Salam și proaspăta sa soție, Roxana Dobre. Ce are de spus.

Vor rămâne sau nu împreună Florin Salam și Roxana Dobre? Carmen Harra spune că artistul a făcut o mare greșeală.

Carmen Harra, veste șocantă despre Florin Salam și Roxana Dobre. „Elementul temporal e în favoarea lui din toamnă și nu până în toamnă”

La scurt timp după ce au făcut superba nuntă la malul mării, Carmen Harra a vorbit despre ce îi așteaptă în viitor pe Florin Salam și Roxana Dobre. Una dintre marile prezicătoare ale lumii susține că cei doi nu trebuiau să facă nunta acum. Motivele sunt legate de câteva aspecte karmice. Pe de altă parte, Carmen afirmă că cei doi au toate șansele să aibă o căsnicie fericită, în primul rând pentru că se iubesc foarte mult.

„Sunt buni unii pentru alții, se onorează unul pe altul, el își iubește soția și este un model”

„Sunt splendizi împreună, se potrivesc de minune, au doi copii superbi, or să aibă o viață minunată împreună. Iată un cuplu care o să meargă, pe care eu în consider un cuplu model din toate punctele de vedere. Faptul că religia le pune bețe în roate sau o anume autoritate bisericească le spune că nu le recunoaște, eu nu vreau ca ei să fie intimidați de chestia asta, pentru că până la urmă vor reuși să oficieze această căsătorie.

Ei s-au căsătorit pentru că se iubesc, au copii minunați, sunt buni unii pentru alții, se onorează unul pe altul, el își iubește soția și este un model. (…)

Elementul temporal e în favoarea lui din toamnă și nu până în toamnă (…) El a așteptat 7 ani, dar se găsește în anul personal 7, iar anul acesta nu îl ajută, trebuie să intre în anul 8, deci numai din octombrie se poate”, a menționat Carmen Harra, în interviul acordat Corneliei Ionescu.

Lacrimile lui erau reale

În altă ordine de idei, Carmen Harra a adus în discuție și drama prin care a trecut Florin Salam, atunci când și-a pierdut prima soție, pe Ștefania Stoian și susține că totul a fost rânduit de Sus.  „El și-a iubit soția, a plâns și a suferit. M-a impresionat, pentru că lacrimile lui erau reale.

L-a durut și s-a întrebat de ce a trebuit să experimenteze. El a experimentat pentru că această nouă soție a venit în viața lui exact atunci când trebuia să vină, iar acei copii trebuiau să se nască. Totul a fost rânduit și a fost parte din destinul lui, iar el a îneles lucrul acesta și de asta el va rămâne cu această femeie și până la urmă va oficia, sau în Italia sau în altă parte a lumii va oficia căsătoria asta legal.

Eu cred că el ar putea oficia în Vegas sau în altă parte și va avea și această certificare legală, care după părerea mea nu va mai avea nicio importanță pentru că ei sunt fericiși împreună și vor rămâne împreună”, a mai spus Carmen Harra.