Incendiar. Cât a primit soția lui Florin Salam ca să pozeze în Playboy. Și nu odată, de trei ori

Incendiar. Cât a primit soția lui Florin Salam ca să pozeze în Playboy. Și nu odată, de trei ori
E frumoasă de pică, iar de curând a devenit oficial soția lui Florin Salam. S-a aflat câte ceva din trecutul Roxanei Dobre.

Printre numeroasele vedete care au acceptat să pozeze în revista Playboy s-a numărat și partenera de viață a lui Florin Salam.

Incendiar. Cât a primit soția lui Florin Salam ca să pozeze în Playboy. Și nu odată, de trei ori

Roxana Dobre nu a fost cunoscută României de când a devenit jumătatea lui Florin Salam. Bruneta a sucit mințile bărbaților din momentul în care a acceptat să pozeze în Playboy de trei ori. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, datorită formelor sale spectaculoase, ea a povestit despre trecut în emisiunea „Poliția Modei”, realizată de Iulia Albu la Antena Stars.

Soția regelui manelelor a povestit că a fost la un concurs, apoi a ajuns să fie curtată pentru a ține prima pagină a celebrei reviste destinate adulților.

„Trei coperți chiar! Măi, să știi că pe vremea respectivă, când eram eu… m-au ajutat la ceva. La câteva ținute, să zic așa. Iubita mea, nu, eu nu mă număr printre… (n.r – vedetele care au pozat gratis).

Așa, nu acceptam niciodată, dar a fost atunci și un concurs, la momentul respectiv și așa a progresat…”, a spus Roxana Dobre. Nimeni nu a aflat încă cu cât a fost recompensată Roxana, însă ea a dat de înțeles că suma a fost considerabilă.

Salam a apărut la nuntă cu un ceas de 60.000 de euro

Pe 1 iunie, Roxana și Florin Salam și-au unit destinele la malul mării, într-o decor de vis. Artistul a optat pentru un costum negru cu dungi albe și o cămașă clasică. Nu au lipsit ochelarii de soare de 300 de euro și pantofii care, spun sursele, ar fi costat 700 de euro.

Cât privește ceasul, se spune că pentru o asemenea bijuterie manelistul ar fi scos din buzunar nu mai puțin de 60.000 de euro. În ceea ce privește mireasa, Roxana a strălucit într-o rochie din mătase cu o trenă superbă și un corset plin de cristale. Buchetul a fost din bujori albi, iar la gâtul brunetei s-a aflat un colier cu diamante incolore.

Sursă foto: rtv