Carmen Iohannis se inspiră de la astre. Iată de ce poartă mereu roșu și roz

Carmen Iohannis se inspiră de la astre. Iată de ce poartă mereu roșu și roz
Criticată de unii din cauza ținutelor purtate și apreciată de alții, Carmen Iohannis e consecventă în stilul vestimentar abordat.

Chiar dacă e Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis a rămas la fel de discretă. Se pare însă că ținutele sale au un secret, care s-a aflat abia acum.

Carmen Iohannis se inspiră de la astre. Iată de ce poartă mereu roșu și roz

A decis să rămână la Sibiu și să predea engleza elevilor săi iubiți de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”. Atunci când timpul îi permite, Carmen Iohannis participă alături de președintele României la întâlniri oficiale, iar atunci ținutele sale sunt supuse analizei.

Și pentru că multă lume s-a întrebat de-a lungul timpului de ce Carmen îmbracă mereu roz și roșu, astrologii au găsit o explicație. Soția președintelui Iohannis este un Scorpion veritabil, iar culorile acestei zodii sunt violet, albastru și roșu sau roz, nuanțe în care aceasta a fost mereu văzută.

„Roșu este culoarea scorpionului de deșert, este culoarea energiei, a optimismului și rezistenței”

„Movul închis reprezintă puterea ascunsă a acestei zodii care protejează o mulțime de mistere pe care nu le află aproape nimeni niciodată. Iar roșu este culoarea scorpionului de deșert, este culoarea energiei, a optimismului și rezistenței de care este capabilă această zodie”, explică astrologii, potrivit Impact.

„Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește”

Designerul care se ocupă în ultima perioadă de ținutele Primei Doamne a României este Andreea Tincu, specialistul fiind extrem de mulțumit de colaborarea cu Carmen Iohannis. Aceasta a povestit și cum a început să lucreze pentru soția președintelui României.

„Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă Prima Doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că Primei Doamne i-au plăcut colecțiile mele.

Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește. Implicarea este ca la orice creație vestimentară, pe care o va purta cineva. Mă refer la nivelul de consulting general – culori, linii, forme, cu respectarea totală a libertății de creație”, a povestit Andreea Tincu, într-un interviu pentru Forbes.