Zodiile criminale. Semnul astrologic în care s-au născut cei mai feroce ucigași

Zodiile criminale. Semnul astrologic în care s-au născut cei mai feroce ucigași
Ucigașii fac subiectul studiilor de mulți ani, însă nici cei mai buni psihiatrii nu au reușit să intre în mintea lor și să înțeleagă ce-i determină să recurgă la asemenea nenorociri.

Abuzuri în copilărie? Boli mintale? Ce se întâmplă cu o persoană care ajunge să ucidă cu sânge rece, fără să aibă nici un fel de empatie?

Zodiile criminale. Semnul astrologic în care s-au născut cei mai feroce ucigași

Cu ceva timp în urmă, după o muncă titanică, Analiștii Parchetului General au reușit să facă un top al zodiilor în care s-au născut cei mai mulți criminali. Statistică care a fost dată publicității. În fruntea listei se află cei născuți în zodia Berbec, cu 220 de indivizi acuzaţi de omor.

Astrologii spun că cei născuți în această zodie sunt irascibili și nu îi interesează sentimentele altora. Iar atunci când se enervează nu mai țin cont de nimeni și nimic și devin extrem de cruzi, mergând până la distrugere sau autodistrugere.

Cei născuți vara sunt mai colerici

De asemenea, din zodia Taur au fost găsite 214 persoane acuzate de omor, 208 indivizi din zodia Rac, alți 204 din zodia Gemeni și 202 persoane din zodia Pești. Nici cu Fecioarele nu e de glumit, aici fiind găsiți 198 de ucigași. 194 de persoane care au omorât fac parte din zodia Leu, 193 din Săgetător, 192 din Balanță, 191 din Scorpion, 1985 din Vărsători și doar… 179 din Capricorn.

„Cei care sunt născuţi în anotimpurile calde sunt mai colerici, se „aprind“ mai repede. La polul opus, cei care s-au născut în perioade friguroase sunt mai liniştiţi, se gândesc de mai multe ori înainte de a face ceva“, afirmă psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Zodiile cu cele mai multe victime

Și tot analiștii Parchetului General au reușit să facă și un top al zodiilor care numără cele mai multe victime, pe primul loc situându-se cei din Leu cu 213 victime. Urmează Fecioara cu 192 de victime și Gemenii cu 190 de persoane.

188 de persoane care au aparținut zodiei Rac au avut probleme, fiind urmate de alte 187 din Vărsător, 170 de suflete din Pești, 168 din Balanță și 166 din Taur. Pe ultimele locuri se situează 160 de victime din Berbec, 158 din Capricorn, 139 din Scorpion și 129 din Săgetător.