Carmen Iohannis, ținută șocantă de Crăciun. Iată cum a fost văzută Prima Doamnă a României

Carmen Iohannis, ținută șocantă de Crăciun. Iată cum a fost văzută Prima Doamnă a României
Ca în fiecare an, Carmen și Klaus Iohannis au respectat tradiția și în acest an de sărbătoarea Nașterii Domnului. În dimineața zilei de Crăciun, cei doi au fost văzuți când ieșeau de la slujba la biserică, ținându-se de mână.  

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a optat pentru un palton negru, cizme de aceeași culoare, până la genunchi. Dar ce le-a atras atenția tuturor a fost o poșetă de culoare roșie. Președintele României s-a asortat cu soția sa, purtând un costum negru, o cămașă albă și un palton de aceeași tot negru.

Ce le-a urat Klaus Iohannis românilor

În Ajunul Crăciunului, Klaus Iohannis a transmis un mesaj românilor din toată lumea. Șeful statului i-a îndemnat pe toți să fie mult mai buni, să își ajute semenii și să aibă mai multă compasiune. N-a uitat să amintească nici de războiul din Ucraina, punctând că România a oferit ajutor refugiaților, sprijinindu-I cu tot ce au avut nevoie.

“Spiritul acestor Sfinte Sărbători să ne luminez sufletele, să ne inspire să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin”

Cu un război la graniță, România a trecut în ultimul an prin numeroase încercări. Pe lângă criza energetică și inflația, țara noastră a avut un rol esențial în ceea ce privește valul de refugiați din Ucraina. Aceștia au găsit pe meleagurile noastre tot sprijinul de care au avut nevoie, iar cu ajutorul românilor au reușit să-și găsească adăpost.

Să întâmpinăm Nașterea Domnului cu bucurie și cu credință- bucuria de a-i simți aproape pe cei dragi și credința în forța mântuitoare a compasiunii și a solidarității. Spiritul acestor Sfinte Sărbători să ne luminez sufletele, să ne inspire să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin și să ne aducă împreună, pentru că doar uniți suntem mai puternici. Crăciun fericit și multă sănătate, dragi români!

Recomandarile noastre