Carmen Tănase, mesaj trist de ziua de naștere. De ce îi plânge sufletul

Carmen Tănase, mesaj trist de ziua de naștere. De ce îi plânge sufletul
18 ianuarie a fost o zi specială pentru marea actriță Carmen Tănase. Ceva însă nu a fost pe placul vedetei.

Carmen Tănase e una dintre vedetele mari ale teatrului românesc, care are tot ce-și dorește, dar nu este fericită.

Carmen Tănase, mesaj trist de ziua de naștere. De ce îi plânge sufletul

Teoretic, orice persoană ar trebui să fie în culmea fericirii  atunci când își aniversează ziua de naștere. Nu la fel s-a întâmplat cu Carmen Tănase, care a împlinit ieri, 18 ianuarie, vârsta de 61 de ani și, surprinzător pentru toată lumea, a spus că nu este fericită. Nici de ziua ei de naștere, nici în general. Există și un motiv: e mult prea conștientă de ceea se întâmplă în jurul ei.

„Sunt aici la mine unde este bine. Sunt înconjurată de prieteni. Am un apus de soare minunat în spatele curții care îmi oferă în fiecare zi câte un spectacol.

Astăzi este un spectacol, zic eu, special pentru că este ziua mea şi azi vreau să mă rup de problemele cotidiene şi să fiu alături de oamenii dragi mie. (…)

Nu am cum să fiu fericită niciodată, nu numai de ziua mea. Niciodată, fericirea aceea pe care ne-o imaginăm cu toții, nici măcar nu ştim dacă ea există cu adevărat. Pentru că sunt conștientă de ce se întâmplă în jurul meu. Îmi permit azi un mic lux şi anume acela de a fi împreună cu oameni cu care am comuniune de idei, câteva ore încercând să mă rup puţin de realitate. Mă duc cumva în metaverse”, a spus Carmen Tănase.

Cel mai mare dar: sănătate de la Dumnezeu

Cât privește cadoul cel mai de preț pe care și-l dorește actrița, Carmen a mărturisit că cel mai important este „să fie ai mei sănătoși şi îngăduință de la Dumnezeu să facem ceea ce ne-am propus. Nu mai am așteptări de la nimeni, în general. (…)

Apreciez enorm şi sunt foarte recunoscătoare că atât de mulţi oameni şi-au oprit un piculeț din timpul lor ca să se gândească la mine şi să îmi scrie. Este cel mai frumos cadou care poate exista pe lumea asta să ști că atâția oameni la un loc s-au gândit la tine. Eu nu realizez ce vârstă am. Psihic şi fizic nu o conștientizez”.

Sursă foto: instagram