Casa lui George Clooney a fost inundată. Proprietatea costă 12 milioane de lire sterline

Casa lui George Clooney a fost inundată. Proprietatea costă 12 milioane de lire sterline
Furtuna Cristoph face ravagii în Marea Britanie și provoacă pagube. Casa lui George Clooney a fost inundată. Proprietatea costă 12 milioane de lire sterline.

Furtuna Cristoph face ravagii în Marea Britanie și a provocat inundații puternice. Printre afectați se numără și un actor de la Hollywood. Casa lui George Clooney a fost inundată. De asemenea, vremea geroasă ar putea duce la temperaturi de până la -10 grade celsius. A plouat abundent, vântul a bătut cu putere, iar râurile s-au umflat.  După ce în câteva ore au căzut precipitaţii cât pentru două săptămâni, au fost emise sute de avertismente de inundaţii. Şi din păcate, mii de locuinţe au fost afectate.

Printrei cei care și-au găsit proprietatea sub apă se află și George Clooney și soția sa, Amal. Cei doi dețin un adevărat conac în Berkshire. Au cumpărat proprietatea în 2014, iar aceasta este considerată un adevărat monument istoric cu o valoare arhitecturală deosebită din secolul al XVII-lea. Vila a mai fost inundată și în 2016 și 2020. 

Casa lui George Clooney a fost inundată. Proprietatea, distrusă de ape 

Imaginile apărute pe dailymail.com arată că vila a fost inundată de apele râului Tamisa. Astfel, peluza din fața casei este sub ape. Din fericire, terenul de tenis și casa de vară par neafectate. 

Fabuloasa proprietate dispune și de piscină de mari dimensiuni, o casă de grădină cu o terasă generoasă și o sală de proiecții de film. Pe interior, conacul are nouă dormitoare, bibliotecă, sală de fitness și spa. George și Amala Clooney locuiesc acolo cu cei doi gemeni ai lor în vârstă de 4 ani, Ella și Alexander. 

Actorul în vârstă de 59 de ani a spus că nu a vrut niciodată să se căsătorească sau să aibă copii. Totul s-a schimbat atunci când și-a cunoscut jumătatea, Amal, în vârstă de 42 de ani. S-au căsătorit  într-o ceremonie fastuoasă în Italia, în anul 2014. George Clooney are o avere estimată la 500 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Foto: dailymail.com

Ce superstiții au românii. Unele sunt cam ciudate

Recomandarile noastre