Casa unei celebre vedete, mistuită de flacări. Fratele acesteia cere donații

Casa unei celebre vedete, mistuită de flacări. Fratele acesteia cere donații
O tabără de vară din Louisville, Kentucky, a ars vineri seara într-un incendiu care a durat o oră și a necesitat intervenția a 30 de pompieri și șase autospeciale. Tabăra aparține familiei celebrei actrițe Jennifer Lawrence, fratele acesteia Blaine fiind cel care administra proprietatea.

Unul dintre hambarele de pe proprietate se pare că a ars complet, în timp ce familia spune că „jelește pierderea anilor de muncă grea și a amintirilor” care au avut loc în spatele acestor ziduri.

Părinții și fratele câștigătoarei Oscar conduc Campusul Hi-Ho, care oferă pescuit, înot, plimbare cu canotaj, călărie, tir cu arcul și meșteșuguri pentru copii și adolescenți.

Vestea tristă a fost anunțată pe pagina de Facebook Camp Hi-Ho și într-o notă trimisă membrilor: „Cu inima grea confirmăm vestea că am pierdut hambarul noaptea trecută într-un incendiu oribil. Suntem profund recunoscători că nu au fost răniți oameni sau animale, dar încă jelim pierderea anilor grei de muncă și a amintirilor pe care le avem între aceste ziduri. Cuvintele nu pot descrie durerea pe care o trăim, dar suntem extrem de recunoscători pompierilor și autorităților care au răspuns urgenței noastre. Sunteți adevărați eroi.” este mesajul reprezentanților taberei. 

Sursa foto: facebook

„Știm că Tabăra Hi-Ho este un loc special pentru atât de mulți și intenționăm să reconstruim și să reparăm astfel încât să putem merge mai departe cu o experiență de tabără sigură și veselă în această vară”, a concluzionat mesajul. 

Frate lui Lawrence cere donații

Blaine a cerut membrilor comunității donații pentru a strânge bani pentru a plăti pagubele provocate. De asemenea, acesta a cerut familiilor să se înscrie la tabără în ciuda pagubelor și a promis că va face „tot ce îi stă în putință pentru a face locul ca nou”.

Jennifer Lawrence la tabara Hi Ho/ Sursa foto: facebook

Jennifer Lawrence are 22 de ani și deține premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, precum și o serie de filme care au ajuns în cinema-urile din toată lumea.

Cunoscuta actriță din ”Jocurile Foamei” a fost mereu apropiată de fratele ei, Blaine, chiar și după ce a devenit faimoasă. Mai mult decât atât, aceasta și fusese de câteva ori la tabăra de vară a familiei sale, care a ars în urmă cu câteva zile. Actrița nu a oferit încă o poziție oficială în ceea ce privește incidentul.