Talentata Narcisa Birjaru e fericită până în măduva oaselor. Tânăra a luat o decizie care-i va schimba total destinul.

Premiul a venit la fix. Câștigătoarea Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru, își va împlini cel mai mare vis

A plecat acasă cu 30.000 de euro și știe exact ce va face cu aceștia. Narcisa Birjaru nu vrea să arunce cu banii în stânga și în dreapta, așa că își va împlini cea mai mare dorință. Ea va plăti avansul pentru o casă pe care și-o dorește din tot sufletul, unde va trăi alături de soțul său, Alex. O altă parte din bani spune că-i va folosi pentru alte lucruri.

„A fost cea mai frumoasă întâmplare din viața mea”

Într-un interviu recent dat lui Dan Capatos, aceasta a mărturisit ce a însemnat această experiență pentru ea. ”A fost cel mai frumos sezon, cea mai frumoasă întâmplare din viața mea, nu există cuvinte pe care le pot exprima, să spun ce am simțit și cât de bucuroasă pot să fiu, e ceva unic.

Am avut curaj să vin cu burger, m-am bazat pe gust și asta a fost. De asta am și vrut să fac un burger, am vrut să le arăt că știu să mai gătesc și altceva în afară de mâncarea de casă. Gătesc burger în fiecare zi”, a spus tânăra.

Ce a învățat de a mentorul său

Pe de altă parte, Narcisa a explicat și cât de multe lucruri a învățat de la chef Cătălin Scărlătescu, omul pe care-l adoră. ”Am învățat foarte multe lucruri, tehnici, preparate, sosuri. Am învățat foarte mult, m-am dezvoltat foarte mult de la Chefi la cuțite. De la Valentin am învățat, de la Cuțitul de aur, de la Alex, de la toți am învățat, am avut ocazia să învăț foarte multe lucruri.

La cât a fost de grea competiția am încercat să mă îmbărbătez singură, să fac cele mai bune farfurii. Să-mi ajut echipa să fie lângă mine, să-i binedispun, să-i fac să zâmbească. A fost ceva pentru care nu există cuvinte să le explici, nu mă așteptam să ajung în finală”, a mărturisit aceasta, emoționată.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp