Cât a costat inelul de logodnă al Roxanei Nemeș. Și vedetele de la Hollywood ar fi invidioase

Cât a costat inelul de logodnă al Roxanei Nemeș. Și vedetele de la Hollywood ar fi invidioase
După ani buni de relație, Roxana Nemeș și-a unit destinul cu cel al iubitului său. Câți bani a scos acesta din buzunar pentru inelul de logodnă.

Au spus un da din tot sufletul și de acum încolo sunt împreună pentru o viață. Ce inel de logodnă a primit Roxana Nemeș.

Cât a costat inelul de logodnă al Roxanei Nemeș. Și vedetele de la Hollywood sunt invidioase

A fost cerută în căsătorie în 2019 și de atunci Roxana Nemeș trăiește o poveste de iubire cum rar întâlnești. Iar momentul a fost unul cu totul și cu totul ieșit din comun. Iubitul blondei, Călin Hagima a ales că pe una dintre marile clădiri din centrul Capitalei să ruleze imagini cu ei doi, alături de întrebarea: “Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare până când apusul vieții ne va despărți?”. Bineînțeles, că Roxana a rămas extrem de impresionată și a spus un da din toată inima.

„A fost un moment tare frumos, din suflet, exact cum a simțit iubitul meu să mă ceară”

„Nimic nu e întâmplător. El voia să mă ceară în altă zi, dar așa s-a potrivit. De-abia seara, târziu, mi-am dat seama că eram pe data de 7. A fost un moment tare frumos, din suflet, exact cum a simțit iubitul meu să mă ceară”, a povestit cântăreața cu ceva timp în urmă despre momentul care i-a marcat viața.

Cât privește inelul de logodnă, acesta este o bijuterie la care ar râvni orice vedetă, pentru care actualul soț al Roxanei a scos din buzunar 20.000 de euro. Inelul este din aur alb cu diamant negru și alte diamante mici pe margine, o lucrătură deosebită.

Cine e soțul Roxanei Nemeș

Cu 11 ani mai în vârstă ca Roxana, Călin este antreprenor și are mai multe afaceri. Roxana și-a amintit și de momentul în care s-au cunoscut și e convinsă că a fost mâna destinului. „Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: cancan, instagram