Nu a mai suportat. Dragoș Paiu a pus piciorul în prag, iar Roxana Vancea s-a conformat

Nu a mai suportat. Dragoș Paiu a pus piciorul în prag, iar Roxana Vancea s-a conformat
A trecut perioada în care Roxana Vancea făcea ce vroia, fără să ceară voie nimănui. De acum încolo, cuvântul iubitului său, Dragoș Paiu, e lege.

Ca în orice relație și în cea a brunetei există tensiuni. Ce a făcut Roxana Vancea de dragul iubitului.

Nu a mai suportat ca iubita să fie subiect de discuții. Roxana Vancea s-a conformat

E primul bărbat cu care s-a văzut în viitor și ar face orice ca să nu-l piardă. În consecință, Roxana Vancea s-a făcut fată de casă. Fosta parteneră a lui Mihai Bendeac spune că a fost pusă la respect de Dragoș Puiu. Într-un interviu acordat revistei Viva, aceasta a mărturisit că și-a șters de pe contul de Instagram toate fotografiile sexy.

Dragoș Paiu „este un bărbat gelos

“Nu îmi arată nici mie câteodată asta. Cred că m-aş îngrijora mai tare dacă nu ar fi gelos. Am şters pozele în care apărea altcineva, care evident nu mai făcea parte din  viața  mea. și  câteva  poze  mai „obraznice să zic aşa, în costum de baie sau lenjerie.  Dar asta nu din cauza lui, ci atunci când l-am înscris pe Milan la grădiniță şi eram urmarită pe Instagram sau Facebook de alte mămici sau educatoare”, a declarat frumoasa brunetă.

Ce-i drept, gelozia s-a transmis și la Vancea, conștientă că are lângă ea un bărbat râvnit de alte femei. “Eu n-am fost geloasă în viața mea până să îl întâlnesc pe Dragoş! Acum sunt, nu pentru că îmi dă motive, ci pentru că e un bărbat foarte frumos şi foarte râvnit!”, a mărturisit aceasta.

„Iese pe ușă și se întoarce în câteva ore”

Atunci când între cei doi se iscă discuții, Vancea spune că Dragoș are un obicei: pleacă pentru câteva ore. „Când avem o neînțelegere, încercăm să comunicăm până ajungem la ceva comun. Dacă nu reuşim, Dragoş iese pe uşă şi se întoarce în câteva ore ca şi când nimic nu s-a întâmplat, timp în care eu fierb. Apoi ne continuăm liniştiți viața”, a mai spus bruneta.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre