Cât de des o bătea, de fapt, Alex Bodi pe Bianca. Vedeta spune tot

Cât de des o bătea, de fapt, Alex Bodi pe Bianca. Vedeta spune tot
Ani de zile a îndurat, dar acum a recunoscut totul. Bianca Drăgușanu a decis că nu mai poate să tacă. E un avertisment pentru noua iubită a fostului ei soț?

Bianca Drăgușanu a recunoscut public, la televizor, la o oră de maximă audiență, că a fost victima violenței domestice. Și nu o dată, ci în repetate rânduri. Mărturisirile vin în cel mai nou episod al reality-show-ului realizat de Andreea Mantea la Kanal D.

Fosta soție a lui Alex Bodi a spus că i-a fost greu să își facă curaj să vorbească despre viața plină de bătăi pe care a îndurat-o alături de omul de afaceri, mai ales că la multe din scene a asistat chiar și fetița ei, Sofia.

Când Andreea Mantea a întrebat-o dacă este adevărat că a fost bătută de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a recunoscut violența domestică. Bătăile erau dure, și îi lăsau urme pe corp și pe față.

„Îi spuneam că sunt machiată de Halloween”

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a făcut tot posibilul ca nici fetița ei și nici cei apropiați să nu observe vânătăile pe care i le lăsa Alex Bodi, așa că a apelat de cele mai multe ori la machiaje profesioniste, reușind să păcălească și presa în aparițiile sale publice. „Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam (n.r. – Sofiei) că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Ultima bătaie, cea din toamna acestui an, a determinat-o pe blondină să pună punct relației. Mai mult, ea și-a scos și certificat medico-legal, pentru prima dată în urma unei agresiuni de acest fel din partea lui Bodi, după cum Rețete și vedete a scris la momentul respectiv.  Dar nu a fost prima dată când Bianca a fost nevoită să se adreseze autorităților pentru a fi în siguranță.

În urma unui episod violent petrecut pe la începutul anului, Bianca a ajuns la poliție și a depus o plângere împotriva lui Bodi, acuzându-l de violență fizică. Atunci, ea a obținut și un ordin de protecție, însă ulterior cei doi s-au împăcat, iar Bianca Drăgușanu nu a continuat acțiunea în instanță, ci și-a retras plângerea după numai câteva zile.

Vedeta a spus și de ce a încasat ultima bătaie, atunci când au surprins-o paparazzi plină de vânătăi și abia mergând susținută de Alex. Scandalul începuse într-un local, unde ea i-a reproșat că fusese plecat în străinătate ca să se întâlnească cu o amantă. Bianca spune că se prinsese mai demult că are o relație, că femeia îi trimitea mesaje și că el plecase din țară ca să o întâlnească. După scena din local, ca să nu mai audă luea cum e jignită, a plecat cu Bodi. Atunci a încasat bătaia cumplită.

Sursa foto: Instagram

Cine este Herman Berkovits, românul care îl tratează de decenii pe premierul Benjamin Netanyahu

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp