Rob Kardashian le-a arătat fanilor cât de mult a slăbit într-o imagine drăguță. Fratele divelor este de nerecunoscut. Postarea de pe rețelele sociale a fost pentru a comemora ziua de naștere a nepoatei sale Stormi.

Cât de mult a slăbit Rob Kardashian

Fratele divelor este de nerecunoscut! Rob Kardashian a postat o fotografie în care este vizibil mult mai slab față de cum a fost văzut ultima dată. Fiica lui Kylie Jenner a împlinit trei ani săptămâna aceasta. Fratele vitreg al vedetei a distribuit o imagine dulce care îl arăta îmbrățișând-o pe micuță. Fanii au fost surprinși de cât de mult a slăbit.

În imaginea postată pe Instagram, Rob, în ​​vârstă de 33 de ani, îi dă lui Stormi o mare îmbrățișare, în timp ce stau împreună într-un fotoliu. Amândoi par să râdă, iar Rob poartă un tricou colorat și o șapcă neagră.

„La mulți ani STORMi”, a scris Rob Kardashian pe Instagram.

Kylie a adăugat o serie de emoji cu inimioare și și-a numit fratele „Unchiul Bob”. Rob Kardashian s-a ținut departe de lumina reflectoarelor în ultimii ani, distribuind rareori o poză cu el pe Instagram. A fost fotografiat ultima dată în octombrie la fastuoasa petrecere de 40 de ani a surorii sale Kim Kardashian.

Fratele Kardashian a stat departe de lumina reflectoarelor

Întreaga familie a plecat în stațiunea de lux din Polinezia, pe care Kim a închiriat-o pentru petrecerea de ziua ei. Rob a fost văzut pozând cu surorile sale Kim, Kourtney, Khloe și Kendall în timpul festivităților.

Se crede că Rob a avut probleme de sănătate de când s-a îndepărtat de ochii publicului. Sora sa Khloe a vorbit anterior despre decizia sa de a se îndepărta de lumina reflectoarelor, dezvăluind că Rob se luptă cu demoni interiori de ani de zile.

„Simt că, mai ales în ultimul an, Rob a devenit foarte introvertit și are un fel de anxietate socială. Cu siguranță nu se află în cel mai fericit loc din care a fost vreodată și știu că poate ajunge în acel loc fericit”, a povestit Khloe în anul 2015.

Copiii sunt afectați de izolare. Ce spun medicii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp