Cât de prezent e Tiberiu Argint în viața fetițelor Andreei Bălan

Cât de prezent e Tiberiu Argint în viața fetițelor Andreei Bălan
Tiberiu Argint face deja parte din viața fetițelor Andreei Bălan. E indubitabil, cei doi petrec aproape tot timpul liber împreună, și avem dovezile. Până la urmă, nu așa de greu de dat seama, iubiții se dau de gol singuri!

Acest lucru nu ar fi nicio scofală, dacă Andreea Bălan nu s-ar fi ținut, sus și tare, cu ideea că nu va permite ca în următorii ani fetițele ei să le cunoască pe iubitele (!) tatălui. Cântăreața și actorul George Burcea s-au separat anul acesta, după ce problemele dintre ei au devenit publice însă de anul trecut.

Între timp acesta a părăsit domiciliul conjugal și stă cu fetițele în week-end-uri. În cel puțin două din acestea, Andreea a profitat din plin de libertate și a fost la mare cu iubitul ei, directorul de la Bang & Olufsen, arhitectul Tiberiu Argint. Până acum nu au postat împreună nici măcar un selfie pe story, niciunul din ei. Dar și-au pus poze în oglindă, fiecare pe contul lui de Instagram, fără să se eticheteze.


Românii își pun singuri otravă în farfurie

Răzvan Simion: „Primii 16 ani din povestea noastră”. Cine e și cum arată iubita?


Andreea și Argint la Sinaia împreună

Un nou episod s-a consumat zilele trecute, fiind implicate și fetițele cuplului Bălan – Burcea, Ella și Clara. Așa cum Rețete și vedete a relatat, Andreea Bălan a anunțat pe rețelele sociale că a plecat într-o vacanță la munte cu fetițele, mai exact la Sinaia. A pus și fotografii cu micuțele bucurându-se într-un carusel: „Suntem la munte într-o mini vacanță și prima oprire a fost, bineînțeles, în parcul de distracții din Sinaia”.

Nicio vorbă despre iubit. Care iubit se pare că le-a însoțit în excursie. Tiberiu Argint a pus și el o fotografie de la Sinaia, dar în care nu apare țipenie de om, ci doar castelul. E greu de crezut, totuși, că doi iubiți merg în același timp în același loc… separat. Grăitor e un comentariu care i-a fost adăugat la postare: „Pune o poza, ceva cu tine, așa cum a postat Andreea Bălan. Oricum ea face poze mișto așa ca #postit”.

Amintim și că prieteni apropiați Andreei Bălan au relatat presei că acesta le-a fost prezentat micuțelor cu ocazie petrecerii aniversare a mamei lor.

Sursa foto: Instagram