Cât încasează Cătălin Moroșanu pentru funcția de consilier județean

Cât încasează Cătălin Moroșanu pentru funcția de consilier județean
A fost unul dintre favoriții emisiunii Survivor România dar, din nefericire, un accident grav a schimbat totul. Din ce trăiește Cătălin Moroșanu.

E unul dintre cei mai iubiți sportivi ai României și extrem de apreciat pentru sinceritatea de care a dat mereu dovadă. Câți bani a primit Cătălin Moroșanu de la show-ul Survivor România.

Cât încasează Cătălin Moroșanu pentru funcția de consilier județean

Și-a dorit enorm să fie câștigătorul emisiunii Survivor România, dar n-a fost să fie așa. Din nefericire pentru el, accidentul pe care l-a avut s-a dovedit a fi extrem de dur, iar Cătălin Moroșanu a rămas cu mari probleme. „Am meniscul rupt. Am nevoie de intervenție chirurgicală dacă vreau să mai continui cu viața sportivă.

O să încerc o lună de recuperare în România și să văd dacă este nevoie sau nu de operație. Mie medicul mi-a zis că cel mai probabil este să fac operație la menisc pentru că oricând, dacă aș face alergare sau m-aș antrena, poate să îmi sară meniscul, să mi se ducă genunchiul într-o parte și să îmi afecteze ligamentele încrucișate. Situația este destul de gravă.

Știam, am simțit atunci când aveam piciorul în nămol, când am pus mâna pe genunchi, am simțit că nu o să pot să mai continui. Dacă nu m-aș fi accidentat, nu cred că aș fi câștigat Survivor România, în niciun caz. Sunt un om care își analizează opțiunile foarte bine”, a povestit Cătălin Moroșanu în emisiunea lui Teo.

Ce scrie în declarația de avere

Cătălin Moroșanu s-a reîntors la funcția de consilier în Consiliul Județean Galați și și-a publicat și declarația de avere. Astfel, s-a aflat că acesta nu a dus-o deloc rău în urma aparițiilor televizate, de unde și-a rotunjit conturile cu aproape 70.000 de euro.

În plus, Moro mai are și 48.000 de euro după ce a vândut o casă. Cât privește banii proveniți în urma participării la Survivor România, sursele spun că sumele se învârt în jurul valorii de 1500-3000 de euro. Pentru funcția de consilier județean, sportivul mai ia lunar aproape 3900 de lei.

Sursă foto: Instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre