Cătălin Bordea rupe tăcerea după ce a fost trădat. Ce ar trebui să pățească cei care înșeală

Cătălin Bordea rupe tăcerea după ce a fost trădat. Ce ar trebui să pățească cei care înșeală
A iubit-o mai mult ca pe orice pe lumea asta, dar a sfârșit prin a i se pune coarne. Deși nu vrea să învârtă cuțitul în rană, Cătălin Bordea n-a mai putut rezista. Cum se simte după ce a fost înșelat.

Cătălin Bordea și soția lui au fost un cuplu invidiat de multă lume. A visat să rămână alături de Livia pentru toată viața, dar femeia visurilor sale l-a înșelat cu cel mai bun prieten.

Cătălin Bordea încearcă să facă față situației grele prin care trece, dar nu-i e deloc ușor. Deși sunt rare momentele în care vorbește despre ce se întâmplă acum în sufletul său, recent, comediantul a povestit că un adulter înseamnă, de fapt, o vătămare emoțională. Din punctul său de vedere, ar fi bine să fie introdusă o lege: cine a înșelat, să plătească, conform legii.

@totuldesprenarcisism

#duet with @AxeLandru #narcisism #narcisismromania #partenernarcisist #psihologie #emotiinegative #infidelitate #fyp #abuzemotional #oamenitoxici #suferinta #relatiitoxice #relatiidecuplu #suferintadindragoste #tradare #minciuna #inselat #narcisist #abuz #suferintadurere💔 #iubiretoxica #minciunatradare #despartire #manipularepsihologica #tacticimanipulative

♬ sunet original – Allexandru Caciularu – AxeLandru

 „Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție și ăia îmi fac dosar penal  pentru vătămare corporală”

„Când nu mai ești mulțumit de relație, de partener, ar trebui să te desparți și apoi să îți faci o altă relație, nu să înșeli. Mă gândeam la o teorie zilele astea, apropo de iubire, cum că înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte, și de alta. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție și ăia îmi fac dosar penal  pentru vătămare corporală.

Dacă eu îți f*t inima, pentru că atunci când înșeli, distrugi o parte din viață, se poate considera vătămare emoțională. Bă, doare!”, a declarat Cătălin Bordea într-o emisiune pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre