Cătălin Botezatu le-a dat șah mat colegilor de breaslă. Incredibil cine îi va purta acum creațiile

Cătălin Botezatu le-a dat șah mat colegilor de breaslă. Incredibil cine îi va purta acum creațiile
Unul dintre cei mai apreciați designeri ai noștri, Cătălin Botezatu, a dat vestea cea mare. Cu cine urmează să lucreze.

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu e extrem de fericit. Urmează să aibă o colaborare incredibilă.

Cătălin Botezatu le-a dat șah mat colegilor de breaslă. Incredibil cine îi va purta acum creațiile

În viitorul foarte apropiat, Cătălin Botezatu urmează să aibă o colaborare la care nu s-ar fi gândit niciodată. Designerul n-a rezistat și a spus totul public. Bote a mărturisit că a fost, întâmplător, la același eveniment unde se afla echipa lui Kim Kardashian. Cei care se ocupă de imaginea vedetei au fost impresionați de creațiile românului și i-au propus o colaborare.

„Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea”

”I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni. Pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea. Și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Monica Belluci, fascinată de creațiile sale

Tot Cătălin Botezatu este cel care a cunoscut-o personal pe Monica Bellucci și a ajuns să-i croiască hainele pentru filmul „Falconman”. De asemenea, costumele lui Gerard Depardieu, care a jucat în același film i-au aparținut tot lui Botezatu.

Premiat la Cannes

Recent, Botezatu a fost invitat la Cannes, unde a dat o mare lovitură, acesta primind un premiu important din partea Forbes. Bote a vorbit și cu câțiva regizori, iar unii au fost interesați să colaboreze cu acesta pentru o viitoare producție cinematografică. Deocamdată, designerul nu a dat mai multe detalii.

Cum stă cu sănătatea

Chiar dacă sănătatea i-a jucat feste în ultima perioadă, designerul îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că acum e bine. A învățat, în sfârșit, că trebuie să aibă grijă de el. ”Contrar tuturor aparențelor, mă simt foarte bine. Dar din când în când mai mergi la spital pentru a face o perfuzie, un ”molotov” de vitamine ca să reziste organismul mai mult”, le-a transmis Bote fanilor săi.

Sursă foto: instagram, verdict