Cătălin Moroşanu a intrat pe mâna polițiștilor. L-au prins în fapt

Cătălin Moroşanu a intrat pe mâna polițiștilor. L-au prins în fapt
Celebrul luptător a revenit de curând acasă, din Republica Dominicană, acolo unde fusese pentru câteva luni la Survivor România 2021. După lunile de greutăți în străinătate, nici acasă nu îi e ușor. Mai ales că pare expert în a călca pe bec.

Cătălin Moroşanu a intrat pe mâna poliției.  Oamenii legii l-au prins în fapt, și i-au aplicat o sancțiune usturătoare. Potrivit imaginilor publicate de Cancan.ro, sportivul a fost oprit de organele de poliţie, pe bulevardul Decebal din Capitală, pentru un banal control de rutină. Polițiștilor li s-a părut bizar modul în care se comporta luptătorul, astfel că l-au invitat să sufle în fiolă.

După ce au decis să îl testeze şi cu aparatul etilotest, rezultatul a dovedit o alcoolemie, conform sursei menţionate, de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat.

Cătălin Moroşanu a intrat pe mâna poliției. L-au prins în fapt

Cătălin Moroşanu s-a supărat, a dat din mâini la un moment dat, vizibil nervos.  Dar agenții de la Poliția Rutieră nu sau fost deloc impresionați de celebrul luptător.

Pentru că a fost surprins băut la volan, fostul concurent de la Survivor România s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar şi cu o amendă. Timp de trei luni va trebui să lase scaunul șoferului altcuiva, sau să apeleze la taxi ori Uber.

Dezvăluiri după Survivor

Luptătorul Cătălin Moroşanu a ieşit din competiţia Survivor România 2021 în urma unei accidentări. Luptătorul K1 s-a ales cu o ruptură de menisc și va trebui să se opereze. asta l-a supărat tare. în rest, i-a plăcut experiența și a povestit că nu i-a fost greu din cauza lipsei hranei.  Marea problemă a fost cu restul participanților.

„Nu a fost niciodată vorba de alimentaţie, eu sunt obişnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măştile şi când vedeai caracterul unora, nu-ţi mai venea să-i mai susţii. Nu e stilul meu!

Când vezi aşa oameni îndoielnici, ţi se ia. Atunci am căzut, îmi venea să plec acasă! Am spus că vreau să plec! Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu! Cel mai greu a fost să locuieşti cu oamenii, nu traseele”, a declarat Cătălin Moroşanu la Teo Show.

Sursa foto: Cancan.ro. Instagram

Dani Oțil a plecat în vacanță cu trei fete, două sunt colege de job. Ce priveliște minunată oferă dormitorul