Cătălin Moroșanu, cu nervii în pioneze. Hackerii i-au creat mari probleme, dar luptătorul K1 nu se lasă

Cătălin Moroșanu, cu nervii în pioneze. Hackerii i-au creat mari probleme, dar luptătorul K1 nu se lasă
Cu câteva luni în urmă, Cătălin Moroșanu a fost la mâna hackerilor, care i-au spart cele două conturi. Din fericire, situația s-a rezolvat și nimeni nu va mai putea să preia controlul paginilor fostului luptător K1.

După ce conturile i-au fost sparte, Cătălin Moroșanu a pierdut nu mai puțin de 900.000 de urmăritori. Pus într-o asemenea situație, sportivul a fost nevoit să apeleze la ajutorul unor specialiști din domeniul IT. Deși au trecut opt luni de la acel eveniment, Moroșanu nu a reușit nici acum să recupereze contul și a fost obligat să-și deschidă unul nou.

„Mi-a fost trimis un mesaj pe Messenger și automat de pe personal m-au hackuit”

„Mi-au fost hackuite ambele conturi. Prima oară, a fost hackuit contul personal și automat după a intrat și în contul oficial. Pentru mine este o tragedie. Facebook-ul era principalul canal de comunicare cu fanii mei. Am încercat să recuperez contul. Am căutat tot felul de persoane din România și se pare că nu am reușit.

Mi-a fost trimis un mesaj pe Messenger și automat de pe personal m-au hackuit, iar de pe personal pe cel oficial și am rămas așa. De opt luni de zile încerc să recuperez. Se pare că nu am reușit și acum mi-am făcut alt cont. Acum o iau de la capăt, de la zero. O să fie destul de greu, dar asta este”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru Antena Stars.

Moroșanu a devenit extrem la atent la securitatea din mediul virtual

După ce a trecut printr-o experiență atât de neplăcută, Moroșanu le-a dat și un sfat important fanilor săi: să acceseze autentificarea folosind doar un număr de telefon. În cazul în care hackeri vor dori să-și arate talentul, se vor primi notificări. „Eu am făcut greșeala foarte mare că nu am avut autentificarea cu doi pași. Pierdem contracte, pierdem bani”, a mai spus sportivul. El e mulțumit că până în acest moment paginile sale de Instagram și TikTok au fost neatinse.

Recomandarile noastre