Cătălin Scărlătescu e foc și pară pe Primăria Generală a Capitalei care-i stă în calea fericirii

Cătălin Scărlătescu e foc și pară pe Primăria Generală a Capitalei care-i stă în calea fericirii
Chef Cătălin Scărlătescu nu mai suportă birocrația de la Primăria Generală a Capitalei. Celebrul bucătar a luat atitudine.

Cătălin Scărlătescu nu poate să-și vadă visul cu ochii. Vinovata e chiar Primăria Capitalei.

Cătălin Scărlătescu e foc și pară pe Primăria Generală a Capitalei care stă în calea fericirii lui

Cătălin Scărlătescu și-a spus oful. Cunoscutul bucătar nu poate să-și deschidă restaurantul la care visează de atâta vreme, pentru că se lovește de o autorizație de funcționare, pe care cineva nu dorește să i-o semneze.

„Ori cât ar părea de ciudat, în calea fericirii mele stă o autorizație. Una care nu se poate obține decât de la Primăria Capitalei. Cineva de acolo nu vrea să-mi semneze actul prin care mi-aș putea deschide, așa cum arată legea, propriul restaurant”, a declarat Scărlătescu.

„Am încercat să stau la rând și să fac tot ce mi s-a transmis”

Elegant din fire, Scărlătescu nu vrea să spună cu subiect și predicat despre cine este vorba. În plus, bucătarul afirmă că a făcut tot ce i s-a spus și nu a apelat la nici o… pilă. Din păcate însă, nu știe cum să rezolve problema.

„Nu știu cine e vinovat pentru ceea ce mi se întâmplă.

Eu știu că am urmat toți pașii care mi s-au cerut și încă nu reușesc să obțin acea bucată de hârtie în baza căreia să-mi deschid restaurantul. Poate trebuia să fac ceva anume, dar nici asta nu știu. Ceea ce știu e că căile Primăriei la noi sunt tare încurcate. Poate ar fi fost mai bine pentru mine să mă numesc Vasilică Marcel, iar nu Cătălin Scărlătescu.

Poate atunci aș fi reușit ceea ce nu reușesc să rezolv de câteva luni bune! Am încercat să stau la rând și să fac tot ceea ce mi s-a transmis. Dar nici așa nu e bine, fiindcă nu obțin actele necesare. Însă eu rămân un tip optimist. Sper ca peste un an, de acum înainte, să obțin totuși hârtiile de care am nevoie!”, s-a destăinuit Cătălin pentru Impact. Bucătarul ar fi trebuit să taie panglica noului restaurant pe data de 13 februarie.

Sursă foto: instagram