Cătălin Scărlătescu se pregătește de nuntă. Cererea în căsătorie a fost inedită

Cătălin Scărlătescu se pregătește de nuntă. Cererea în căsătorie a fost inedită
Nuntă mare la Chefi la cuțite. A participat la emisiune în 2021, iar acum își vede visul cu ochii: se căsătorește cu aleasa inimii.

Enzo Aiello, nepotul lui Joshua Castellano, care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, și-a cerut iubita în căsătorie.

Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fosta jucătoare de tenis Cristian Ene, actualmente antrenor personal. Tânărul, îndrăgostit peste măsură, a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi au postat, fericiți, totul pe contul de socializare și au primit felicitărilor prietenilor din online. „The most beautiful „yes” of my life” (nr. ”Cel mai frumos „da” din viața mea”), a scris Cristina Ene pe pagina de socializare.

Enzo de la Chefi la cuțite și-a cerut iubita în căsătorie

Vincenzo Aiello s-a iubit cu fosta soție a lui Andrei Ștefănescu

În 2021, Vicenzo Aiello a avut o relație cu Antonia, fosta soție a prezetatorului Andrei Ștefănescu, lucru pe care aceasta l-a recunoscut: „Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns”. Soarta însă nu le-a surâs mult timp, cei doi alegând să meargă pe drumuri separate după doar șapte luni.

Chefi la cuțite 2021

Care a fost motivul despărțirii? „Bad timing-ul a fost principalul motiv, cred, adică persoanele potrivite la momentul nepotrivit – mai precis ne-am dorit lucruri diferite, la intensități diferite. Am făcut doar ceea ce am simțit să fac, cum am știut sau am putut mai bine, dar este nevoie de doi oameni pentru a construi lucruri frumoase și de durată”, a mărturisit Vicenzo Aiello, potrivit Impact.

Enzo, alături de cele mai importante femei din viața sa

Enzo își adoră mama și bunica

În perioada în care a fost în emisiunea Chefi la cuțite 2021, Enzo a demonstrat că e un om de bază în echipa lui Cătălin Scărlătescu, fiind iubit de toți colegii. Deși mereu discret cu viața personală, acesta a făcut la un moment dat publică o fotografie cu mama și bunica lui, pe care le adoră. Din fotografie se vede că pentru italian nu e nimic mai important ca familia, de care e foarte mândru.

Recomandarile noastre