Cătălin Scărlătescu și-a serbat iubita. Mesajul chefului spune totul despre ce simte pentru actriță. Exclusiv

Cătălin Scărlătescu și-a serbat iubita. Mesajul chefului spune totul despre ce simte pentru actriță. Exclusiv
Doina Teodoru a mai crescut cu un an, iar iubitul ei, Cătălin Scărlătescu a arătat ce reprezintă pentru el.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru fac un cuplu care se sudează din ce în ce mai mult. Toată lumea se așteaptă la următorul pas.

Cătălin Scărlătescu și-a serbat iubita. Mesajul chefului spune totul despre ce simte pentru actriță. Exclusiv

Doina Teodoru și-a serbat ziua de naștere, iar Cătălin Scărlătescu n-a putut să reziste să nu posteze o fotografie superbă cu cei doi. Cheful i-a urat la mulți ani și i-a trimis multe inimioare, iar mesajul său a fost urmat de cel al lui Dumitrescu, care i-a cântat La mulți ani.

Și Irina Fodor a fost alături de cei doi îndrăgostiți într-o zi specială: „La mulți ani minunați, Doinaaa!!!”. Dar și Gina Pistol, care i-a trimis, la rândul său, un mesaj frumos: „La muuuulți ani, @doina.teodoru! Să îți fie bine și frumos toată viața!”.

Doina și Cătălin, o combinație bizară

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru trăiesc poate cel mai frumos moment din viață, iar artista spune că sunt o combinație bizară. „Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună. (…) Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos.

La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot. (…), a mărturisit cu ceva timp în urmă Doina.

La rândul său, Scărlătescu a afirmat că „este foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”. Acum nu-i mai pasă de nimeni și nimic, ceea ce poate fi o dovadă că ea e aleasa.