Cum s-a cuplat Doina Teodoru cu Cătălin Scărlătescu, deși… nu par să se potrivească. „Suntem o combinație bizară”

Cum s-a cuplat Doina Teodoru cu Cătălin Scărlătescu, deși… nu par să se potrivească. „Suntem o combinație bizară”
De anul trecut simpaticul chef are o iubită, care e, la rândui, o persoană publică. Doina Teodoru este câștigătoarea emisiunii „iUmor” în 2017. Extrem de talentată, ea a colaborat și cu Mihai Bendeac în mai multe proiecte.

Mult timp chef Scărlătescu și-a ținut iubita departe de ochii lumii și ai presei. Asta chiar dacă, în trecut, mărturisea că au mai fost domnițe pe care le-a dus acasă.

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. (…)La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a spus el în trecut, pentru Antena Stars.

Actuala lui iubită, Doina Teodoru, a fost pe post de concurent la Chefi la cuțite. Acolo a și dat din casă.

Ultima armă de cucerit femeile a lui chef Scărălătescu

Aceasta a povestit cum a început relația lor. Când i-a devenit pretendent, Scărlătescu nu se bucura de cea mai bună reclamă, mărturisește tânăra. „Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos.

La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot”, a spus ea.

„Suntem o combinație cel puțin bizară”

Doina Teodoru participă la audițiile pe nevăzute cu o farfurie creativă, foarte atent gândită, dar despre care știe că are șanse… să nu-i placă lui Chef Scărlătescu! Alegerea ei condimentează astfel un moment unic în istoria Chefi la cuțite: după nouă sezoane în care a avut statutul de burlac al juriului, audițiile pe nevăzute aducând în platoul jurizării mai multe concurente care s-au declarat admiratoarele sale, în ediția 10 a sezonului 10 Cătălin Scărlătescu primește vizita partenerei sale de viață.

„Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună”, a declarat Doina.

Sursa foto: Antena 1