Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Zmărăndescu face greșeală după greșeală. Riscă eliminarea de la Survivor România 2022

Cătălin Zmărăndescu face greșeală după greșeală. Riscă eliminarea de la Survivor România 2022
Concurenții sunt nemulțumiți de comportamentul lui Cătălin Zmărăndescu. În plus, se pare că a încălcat regulamentul.

Cătălin Zmărăndescu e la un pas să plece acasă. Totuși, aseară, columbianca Angela Forero Diaz, din echipa Războinicilor, a fost eliminată de la Survivor România 2022. „Pentru tine, Survivor se termină în această seară pe considerente medicale”, a spus prezentatorul Daniel Pavel, la Consiliul de Urgență.

Echipa albastră a rămas cu 10 membri. Angela Forero a suferit o accidentare, iar recuperarea ei este de durată și necesită îngrijiri medicale specifice. Prin urmare, Războinica va pleca acasă. Cu Zmărăndescu este însă o problemă.

Cătălin Zmărăndescu face greșeală după greșeală. Riscă eliminarea de la Survivor România 2022

Unghieră, pensetă, periuță de dinți, un rând de haine, cinci perechi de șosete și cinci perechi de chiloți. Atât au avut voie să aibă concurenții în bagaje atunci când au intrat în emisiunea Survivor. Dar și medicamente pentru problemele de sănătate. Și asta doar cu dovada clară de la medic.

Nici vorbă de vitamine sau alte suplimente proteice. Surse din cadrul emisiunii au declarat pentru Click că Zmărăndescu ar avea într-o plasă mare care a atras atenția tuturor… vitamine, nicidecum pastile pentru tensiune așa cum ar susține Faimosul.

„Erau mai lunguiețe și de diferite culori, fix ca alea pe care le iau sportivii”

Zmărăndescu a intrat cu plasa de „medicamente” după el. Avea ditamai trăistoiu’. Ne-am uitat așa la el și ne-am zis în sinea noastră: „dacă e așa bolnav ăsta, la ce o fi venit aici?”. Ne-a zis el că i le-a prescris doctorul, sanchi, dar pastilele arată ca cele pe care le iau sportivii.

Lua vreo 11 pastile zilnic, le înghițea așa ca un curcan. Ne-am uitat la ele să vedem și noi cum arată, dar arătau ciudat. Erau mai lunguiețe și de diferite culori, fix ca alea pe care le iau sportivii că să le crească mușchii, care se dau pentru tonusul muscular, pentru performanță în sălile de sport.

Erau în niște tuburi cu denumiri, dar știi că poți să pui orice în ele că nah. El știa ce are acolo!”, a afirmat o sursă. Toată lumea știe că sportivul are mare grijă de trupul său, merge mult la sală și are o alimentație sănătoasă. Dacă se va dovedi că doctoriile sale nu sunt ceea ce trebuie, acesta are toate șansele să fie eliminat din cea mai dură competiție.

Sursă foto: paginademedia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre