Cătălina Ponor se pregătește pentru botez. Iată primele informații despre fericitul eveniment

Cătălina Ponor se pregătește pentru botez. Iată primele informații despre fericitul eveniment
Fosta mare glorie a României, Cătălina Ponor, a adus pe lume în decembrie un băiețel perfect sănătos, care a primit numele de Vlad Ponor Jianu.

Recent, Marian Drăgulescu a vorbit pentru prima dată despre botezul prietenei sale dar și cine va fi nașa bebelușului.

Chiar dacă între Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, soțul și tatăl copilului său e o diferență de 18 ani, sunt mai fericiți ca niciodată și se pregătesc să-și creștineze copilul. Printre cei care vor participa la eveniment se numără și Marian Drăgulescu, care a dat primele detalii.

Catalina Ponor si Bogdan Jianu

Nașa va fi fostul medic al lotului de gimnastică

Deși toată lumea se aștepta ca nași să fie Mariana Bitang și Ovidiu Belu, foștii antrenori ai Cătălinei, părintele spiritual al micuțului va fi altcineva. „Nașa va fi Mihaela, fostul medic al lotului de gimnastică, care a fost și la noi. Botezul va fi în luna iunie, lângă București”, a declarat Marian Drăgulescu pentru Playtech, mărturisind că încă nu l-a văzut pe cel mic.

„Noi nu aveam cum să fim nașii lor”

În ceea ce o privește pe Mariana Bitang, aceasta a afirmat că și-ar fi dorit să fie nașa băiețelului, dar a considerat că au nevoie de nași tineri. „Mă bucur mult pentru Cătălina, știu că-și dorea un copil. Important să fie sănătos. Noi nu aveam cum să fim nași, lor le trebuie prieteni tineri, cu care să se plimbe, să se distreze”, a spus celebra antrenoare.

Catalina Ponor si Bogdan Jianu la cununia civila

Fericitul tătic a fost însă foarte rezervat în ceea ce privește botezul fiului său, pentru că vrea ca familia sa să nu fie expusă. „Nu doresc să îmi fac familia subiect pentru presă. Suntem foarte bine așa. Este un eveniment frumos de păstrat în familie”,  a spus soțul fostei sportive.

Cătălina s-a căsătorit anul trecut în iunie

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au unit destinele anul trecut în iunie, într-un eveniment restrâns. „18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună!”, a scris atunci Cătălina Ponor pe una dintre rețelele de socializare.

Recomandarile noastre