Câți bani face Oana Roman din Instagram? „Trebuie să trăim pentru ziua de astăzi”

Câți bani face Oana Roman din Instagram? „Trebuie să trăim pentru ziua de astăzi”
Oana Roman a dat la spate toate problemele și își trăiește viața frumos, alături de familie. Nici financiar nu-i merge deloc rău.

Oana Roman a ajuns să aibă pe Instagram nu mai puțin de 200.000 de urmăritori, cărora le oferă zilnic toate informațiile de care au nevoie.

Oana Roman a explicat de ce nu-și mai face planuri de viitor. Motivul e unul extrem de serios

În cadrul unui podcast, Oana Roman a fost extrem de sinceră, așa cum de altfel o cunoaște toată lumea a și a mărturisit că a câștigat și câștigă în continuare foarte bine din Instagram. Deși, are prețuri mult mai mici decât alte vedete, Oana e bucuroasă că nu duce grija zilei de mâine și reușește să-și facă toate poftele.

„Am venituri nu din multe contracte, ci din contracte care au devenit costant”

„Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții.

Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constant. Nu trăiesc doar din Instagram, dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine”, a afirmat Oana Roman.

Sigur că există și mesaje negative, dar fiica lui Petre Roman a explicat că preferă să intre în polemici cu nimeni, așa că nu le dă atenție acelor cârcotași.

„Trebuie să trăim pentru ziua de astăzi, mâine, poimâine și să ne asumăm și greșelile”

Cât privește planurile de viitor, Oana a spus că preferă să se axeze pe ziua de mâine, pentru că niciodată nu ști ce hotărăște Dumnezeu. Doar El știe ce e mai bine pentru fiecare dintre noi.

„Trebuie să trăim pentru ziua de astăzi, mâine, poimâine și să ne asumăm și greșelile. Toată lumea mă întreabă ce planuri îmi fac și eu le spun că nu îmi fac planuri pentru că întotdeauna Dumnezeu, destinul a făcut pentru mine exact ce trebuie, total independent de orice plan mi-am făcut eu”, a mai spus bruneta.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre